- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 15 септември
съгласна ! ама аз на 6-ти си направих прическа (защтото имах рд ама това и друг въпросПървоначално написано от Djuff
)
Ставам,леко я намачкнам с пяна,една шнола и изчезвам![]()
Нищо няма да й правя..Една диадема ще си сложа и готово.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
тряабва да се подстрижа и вероятно ще е на 14ти,за да може да ми седи права до другата сутрин.иначе облеклото съм го решила г/д-пола с висока талия,потник и някаква жилетка отгоре,че ще ми е хладно![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Предполагам, че само ще й направя малко вафли в корените, за да имам обем и понеже косата ми е естествено права, няма да има нужда да я изправя - ако не ще дръпна някое - друго стърчащо кичурче и това е. Нищо специално.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
Ау. Почвам да се чувствам късметлийка с моята хиперскучноужасноидеалноп рава коса :O Аз ще я накъдря, с една хубава диадема, и това е.
Даже май ще спя с ролките да не се занимавам на сутринта. :Д
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
С Ролки НЕдей![]()
Защого ще приличащ на овца( извинявай, ама аз един път се правих и после ме беше срам да изляза от нас )
Ако искаш да си накъдриш И си с дълга коса - се къдри с маша( http://www.youtube.com/watch?v=AgnO3...eature=channel ) или можеш с преса ( http://www.youtube.com/watch?v=w74e5...eature=related ) - последното е много сладко
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
На мен косата принципно ми е чуплива ии без да правя нищо особено ми става няква такава къдравка, на вълничкиАма няма да се възползвам този път от тва приемущество д; Смятам да ми е права, с обем в корените, вече си намерих розоваа ризка, отдолу ще съм или с бяла изчистена тениска или бял потник, откозах се да слагам шал, тъмни дънки, розови кецки и тва ще е ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Ами аз ще съм като повечето, изправена с обем в коренитеа иначе облеклото също съм го решила. Черни боти, бяла ризка, черни дънки и черно коланче. С черна дамска чанта
![]()
Косата ще си я изправя, а дрехите- бели дънки,няква тениска, ако е хладно кожено яке отгоре и балеринки.
Ако времето е гадно и се наложи да съм с шлифер ще съм с пусната права коса ( нямам бретон )
Ако е хубаво ще си я изправя и ще я вържа ..а пък може да зема пяна и да я намачкам едно хубаво и да я вържа
![]()
ла-ла-ла
Къдрила съм се и преди с ролки, резултата няма нииищо общо с горката овчицаПървоначално написано от RalittyYy
При мен се получава нещо такова http://www.celebrity-hair-styles-mag...-styles-03.jpg Но сравнението си го биваше, и благодаря за видеотата ^^ hug
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
или ще се изправя или накъдряняма какво толкова да се глася чак ...
![]()
Първоначално написано от Vannesa
E благодаря, но аз като бях с дълга коса до кръста и като ВЕДНЪЖ се навих на ролки ( повече от тогава не съм се правила ) и заприличах на овца и затова ти казах да не се правиш, щото при мен се получи така и не исках и с теб да стане същото и да се чудиш що да правиш ( е има и лесно да се изправиш, но ако имаш преса , ако нямаш преса като мене.. не ми си мислии) Но ти сигурно се правиш с някакви такива по- дълги ролки и по - тънки сигурно незнам не използвам ролки и не съм запозната с тях.. И не искам и да се запознаваме. Е хайде като се направиш на ролки после пусни снимка да те видя как изглежда
![]()
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Аз мисля така да отида. По - "фьешън" от мен няма да има..Първоначално написано от bloodysunrise
![]()
Изобщо даже не искам да ходя на 15 до тъпото даскало, какво остава за прическа, дрехи, незнам-си-к'во.. Ще се среша и това е.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Ми за дрехите-нищо специално,сутринта на 15ти ще реша.Косата както винаги-изправена![]()
Аз мисля да се накъдря с ретро преса а относно за дрехите ще съм с бели дънки и една много сладурска синьо зелена блузка![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Косата не съм решила още какво ще я правя. Ще съм с рокля, високи черни обувки, черна чанта. Иии отделно трябва да си взема бяла риза и черна пола , решиха че точно аз и още едно момиче трябва да носим знамето![]()
Верно ли си набор 98`, авторката ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
въобще не съм мислила ... предполагам че и аз като всички останали ще си изправя косата ... (мн фън ще е ако вали тогава) .. ако вали, предполагам че ще я накъдря и това е .. Дрехи .. пфф деа знам, сутринта ще измисля нещо![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
розова туника,розови обувки и изправена коса![]()
тениска,дънки и маратонки + якенце ако е по-студено ...нищо специално + косата,която ще я изправя..а ако завали ще имам ластик под ръка да я вържа![]()