.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Поръчка чрез EBAY

Такам, харесала съм си едни обувки, въпросът е, че не знам как става точно поръчката. За колко дни пристига? И би ли трябвало да има още някакви такси освен шипинга и самата цена на обувките?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Търсачка ?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Re: Поръчка чрез EBAY

Цитирай Първоначално написано от RedLady
    Такам, харесала съм си едни обувки, въпросът е, че не знам как става точно поръчката. За колко дни пристига? И би ли трябвало да има още някакви такси освен шипинга и самата цена на обувките?
    Първо трябва да се регнеш в Ибей после да си регистриираш картата чрез Пей Пал.
    Всяка поръчка пристига за различно време,но обикновенно на мен ми пристигат от 4 до 7 дни
    Ами на мен не са ми взимали никакви други такси освен шипнга...бях чувала,че над 100 долара се плащало мито,но не съм сигурна.
    Надявам се да съм помогнала

Голям фен Аватара на RalittyYy
    СТИГА пък вие с тия „ТЪРСАЧКИ“

Момичето ви пита, защото тука не съм видяла тема точно такава за която пита момичето и тази тема е точно за поръчки от там и как става, а не веднага да и пишете „ТЪРСАЧКА“ и да си трупате брой мнения хах.

По темата:

Аз лично от там не съм си поръчвала неща, но казват, че доставката за България била безплатна. Друга незнам какво да ти кажа ?!?
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RalittyYy

Момичето ви пита, защото тука не съм видяла тема точно такава за която пита момичето и тази тема е точно за поръчки от там и как става, а не веднага да и пишете „ТЪРСАЧКА“ и да си трупате брой мнения хах.

По темата:

Аз лично от там не съм си поръчвала неща, но казват, че доставката за България била безплатна. Друга незнам какво да ти кажа ?!?
    Доставката много рядко и почти никога не е безплатна

Благодаря за бързите отговори. Сигурна съм, че няма да е безплатна, но поръчката ми излиза около 50$, така че се надявах да не е 30% от цената.

П.П. Имаше само една тема, во в нея не намерих много информация и реших да създам нова в която хем да задам въпросите си, хем да обменяме опит относно Ebay.

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Цитирай Първоначално написано от Tiin

По темата:

Доставката много рядко и почти никога не е безплатна
    E казвам само,че така казват ( така съм чела тука във форума ) Инече и мен ме съмнаваше да е БЕЗплатна
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Супер фен Аватара на Djuff
    Много ядове за едни обувки.По - добре си потърси по магазините.

Ами в България въобше не се внасят, пък и ако успея да намеря ще са над 180лв мин, а пък като поръчам от чужбина ще ми излезе към 100 лв

аз не съм си поръчвала от там ноо сестрами си беше взела един обувки от Ebay... и после много съжаляваше защото доставката до БГ трябваше да е 50$ а накрая и взеха толкова пари колкото струваха обувките и от тогава не си е поръчвала нищо от там ....

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

По темата:

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 в тази тема има тооолкова много изписано ... ама кой да си направи труда да го прочетя я ??!?!

Това, че ти не си видяла подобна тема не означава, че е нямало!!! Аз лично съм обяснявала как се пазарува от и-бей ... както и много други ..

Не съм го написала "да трупам мнения"

И като не си запозната не давай грешна информация .. доставката до Бг в редки случаи е безплатна

Ако нещо те притеснява хората от този сайт: http://bgebay.com ще направят всичко вместо теб!
    Супер сериозни са и го правят заради рейтинга в ebay напълно безплатно! Работя с тях и съм супер доволен!
    http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=23197

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си