- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора за лафче в скайп ..
Търся хора за лафче по скайп![]()
Няма значение възраста .. Искам да си споделяме и да се смеем заедно0 хаха.... Защото останаха много малко истински хора.. Който иска да си оставя скайпа
![]()
P.S
На 16 от Бургас съм..![]()
Skype > just_swetlio
Any moment .. everything can change <3
Жалък опит![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAЗ
Не съм навит!![]()
Е, що да жалкоЧовека няма с кой да си лафи и търси тук и ест няма да намери
![]()
аз съм навит майна, на 43 години съм от Пловдив, мъж.![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Хаха ае лек излез навън,иди до морската,там си намери с кои да припалиш и се забъркайЕто ти едно прекрсано и осъщсетвимо занимание,за поне 3-4 часа
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
тая тема е за Кофата бе![]()
Май, май няма навити..![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Аз съм навит, но просто незнам кога сядам, най-редовен съм вечер, от 8,9,10 до 2-3 часа. Но е забавно като има повече хора, позната компания. Правилно ти казват да излезеш навън си намериш познати и така.![]()
Толва Epic fail не бях виждал скоро... докъде се простира отчаянието на хората...
Ахаха аз си имам много приятели.. Просто искам да се запознавам с нови хора.. Пък то не е интересно да си чатиш с познатиПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
Any moment .. everything can change <3
Ам айде,ама не ви знам скайповете....Е,нема проблем,може чат по СКАЙП без СКАЙП
и какво общо има това с раздела?
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
мне пич сериозно има един такъв раздел Кофата, където няма да те убият ако пуснеш такава темаосвен това ние (едни определени потребители) си правим общ чат всяка вечер, понякога добавяме и нови хора, та фън става
ама в раздел Любов не виждам кой ше ти помогне
![]()
Абе по скайп не е яко...Навън си е много по-добре хаха..Първоначално написано от Swetlio
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
много интересно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хаха някой да направи и във секс една такава обаче да не е лафче, а да се прави вируален секс![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Дайте си скайповете де