- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ima li nqkoi ot Gorna Orqhovica
mm mn mi e interesno koi ot tozi forum sa ot Gorna Orqhovica..ii pls slojete pic-4ata (moje da se poznavame)Daje ako iskate moje da si napraim ne6to kato sre6ta
![]()
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along...
gorna oriahovica....az imam 2-3 poznati ot tam.....
tam biah v kazarma![]()
dimitar nikolov mai pusheka mu vikat jivee v zaharnatanego poznavam
ina4e gorna e mn tapo selo
az sam ot tam..za jalost![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Вярно сме село ^^ Иначе и аз съм от там
Снимкаа ъъ такова не ми се търси![]()
Хей здрасти аз може да се каже,че съм от Горна...е по точно от Лясковец съмТо се там нали
Nick mu v 4aTa e ^^kotenceto^^
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ami az imam priqteli ot Gorna . Poznava6 li Plamen Koev ? 87 nabor
babite i dqdovciote mi sa ottam, ama neksi ne se gordeq s tva. ne poznavam nikoi tam na moita vyzrast. ob6to zeto kato otida tam se otdavam na dylyg period nesyzidatelna skuka![]()
И аз имам един от моята група, казва се Милен от Горна Оряховица, на 20 е.
П.С.> ^^kotenceto^^ познаваш ли Христомир Христов (тоя на аватара ми), той е от Лясковец.![]()
Левски шампион але але!
mneПървоначално написано от air_J
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
баба ми...устройва ли те?![]()
az sam ot gorna![]()
аре направо една среща да си оредим тея дето сме от ГорнаТака и не разбрах що питаш кои да от Го
![]()
mi i az sym ot GO i za tva pitah..az kat gledam ima super malko hora ot gorna ..ako iskate moje naistina da si napraim sre6ta..ne znam..![]()
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along...
аз съм ЗА макар да не сам от го ама то се там...ляляля някой от горна да е на го-линк и да пише в форума на Горна ляляля може да го знам ...Първоначално написано от _DaRkAnGeL_
i nie v slu4aq kva vina imame,4e sme ot gornaПървоначално написано от lina15
![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
as sam ot gorna i se kazvam lubo
i az sam ot gorna...tam e edno golqmo selo i se radvam 4e skoro 6te se razkaram !![]()
ne jiveq v gorna no 4esto sam tam imam peiqteli
ne poznavam mn dobre grada no poznavam hora ot tam i zasega vsi4ki sa mn pekani!
Не съм от Горна, но съм близо - Велико Търново.
и аз не съм от Горна, но и аз съм близо - Стара Загора![]()
ааааааааз
http://www.freakygirl.sladur.com - там имам пикз
lqlql