- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще ви издам една велика тайна...
Това е полезно на всички. Кроасаните 7 дейс с шоколад.. ако се сложат в микровълнова за макс 1 мин. на 100% стават от 2 до 5 пъти по вкусни (зависи времето и процентите в които са стояли в микровълновата и вашето настроение). Аз ги мразя когато не са минали през микровълновата.
MAPATOHKOBKA
нямам микровълнова, тряя да пробвам с печката :Д
иначе, наистина са доста гнусни тея кроасани, аз предпочитам 22 каратца![]()
Майна...това не ти е Кофата...
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
кифлите също стават хубави там :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
прозрях нещо велико,ако не беше ти никой не щеше да ни каже.
П.С. темата май е за кофата,а не за тук
Това според мен не е никаква тайна!Аз ще пробвам все пак, за да видя, дали стават ОЩЕ... по-вкусни!
![]()
![]()
![]()
![]()
Е това мн хора го знаят,не е тайна.И не е за тази тема,за проблеми.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Знам я тая тайна тестото става едно пухкаво и меко много по- вкусно, обаче при мен пълнежа става горещ и не е особено приятно да си изгориш езика с кроасан![]()
![]()
![]()
Имам микровълнова, но пък какъв ще е вкуса след като извадиш кроасана ? Не знам, но лично на мен тази идея не ми допада и не мисля да я пробвам.
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Аз предпочитам 22 карата.Тея 7 дейс са много меки и мазни.