- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да отслабнем заедно!
Така.Аз съм момиче на 15 години.Тежа 60 кг при ръст 158см.Реших да се взема в ръце и да не свърша като дебела 20 годишна,която цял живот не се е харесвала и не е била харесвана.Искам да си променя живота,защото заради кг ми не можех да правя каквото искам.Когато карах колело в парка ми се подиграваха и ме блъскала,когато исках да се науча да играя баскетбол идваха и ми взимаха топката.Ако бях по-слаба никой нищо нямаше да ми казва.Жалко,че всичко зависи от външния вид.Сега мисленето ми е променено и за да оправя живота си трябва да започна да се харесвам.
Реших да направя 90 дневната диета,защото ми изглежда най-подходяща за моята възраст.Ето меню за първият ден(ако може да кажете дали става).
1 ден.
8:00 - Плод/Плодов сок
12:00 - Сирене на миковълнова,салата
16:00 - По-малко от количеството на обяда.
Ако огладнея ще пия сок в 10:00,14:00 или след 16:00 до 20:00.
От упражненията ще правя Pump it up и ще бягам и ще скачам колкото мога.(около 10-15 м. бягане и 2-5 м скачане на въже,защото съм в лоша форма )
Ще има ефект,нали?
П.С:Смятам да се запиша на Баскетбол-тъкмо ще порастна малко на ръст![]()
[b] Was tust du,Was f
ако го спазваш наистина ще има ефект определено!
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Мерси.Аз от утре почвам,защото ядох неща,който определно не са по диетата
Вчера бягах 10 мин. и сега прасецът ме боли
![]()
[b] Was tust du,Was f
Ужас, ти на практика нищо не ядеш. Пробвай НВД ( не че имам някакъв опит), но по-добре се посъветвай - пиши тука, хората са надеждни - http://www.google.bg/#hl=bg&source=h...b20a4e8103a446 .
А има ли нещо,което може да ми препоръчате.Както да не се яде след 16:00 например.Днеска набирам инфо и после я прилагам![]()
[b] Was tust du,Was f
ами какво да ям?Не мога да си пържа пържола.Ям това,което има вкъщи-сиренеПървоначално написано от bloodysunrise
[b] Was tust du,Was f
90 дневната диета , първия ден е белтъчини. Салатата не може.
мани баскетбола, за ръст не помага
в 4ти клас и аз ходих и сега на 18г още съм по - ниска от всички, които познавам![]()
![]()
иначе диетата сигурно ще ти помогне, не мисля, че имаш нужда от свалянето на много килограми
а диетата и аз мисля да я пробвам, но преди бала![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Много е хубаво , че си толкова надъхана и решена , с позитивно мислене и много воля придружена с постоянство ефекта няма да закъснее . Можеш да ядеш салата в белтъчния ден , стига да е зеленчукова , а не с картофи . Грешно е да не ядеш нщо след 16 ч. метаболизма се забавя , когато не се приема храна на малки порции и често , а и все пак ако хипотетично ставаш в 9 и последното ти хранене е било в 16 ч. на миналия ден , оставяш организма си без никаква храна 18 ч.... . Вечеряй до 19ч. максимум и след това ,ако късно вечерта огладнееш и нали са минали определените часове хапни някакъв плод или зеленчук . Бих ти препоръчала филмчетата на Били Бланкс - Тае-бо дават наистина голям резултат аз лично ги правя 4 пъти седмично и два дни( Пъмп ит ъп , 10 мин. solution ) , скачай на въже , но най-доре ХИЙТ отнема ти много малко време около 15 мин. и изгаряш калориий , колкото за 40 мин. с обикновено скачане . Върти обръч , ако имаш време най-добре по 30 мин. и прави коремни преси и други подобни упражнения стига да имаш време и желание , остави си поне един ден в седмицата в който да не правиш нищо просто за пълна почивка психична и физическа . Не се отказвай , дори да няма видим резултат първия месец пък даже и втория понякога нещата стават бързо друг път по-бавно всичко зависи от организма . Успех и надявам се да съм ти помогнала.
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Мерси на всички =).Какво е "ХИЙТ"?![]()
Ами ако разделя храната:
11:00 - Закуска
13:00 -междинно
15:00 -обяд
17:00-междинно
19:00 - вечеря
А упражненията:
10:00:Бягане,скачане
16:00 : Pump it up
22:00 :коремни преси,клякания
Обаче ако ме болят мускулите след 1-вата тренировка няма да бягам вечерта.
Така по-добре ли е?
[b] Was tust du,Was f
Нямам обрач и не мога да въртя![]()
[b] Was tust du,Was f
Първоначално написано от gabito1995
[b] Was tust du,Was f
идеята не е кураж.. РЕЗУЛТАТИТЕ веча са..Първоначално написано от eminemfenka
Нама да стане, така както си си го намислила с тая ТЕЖКА физическа активност. Започни по-полека, защото такава мускулна треска ще имаш после 1 седмица няма да можеш да мръднеш..
Така е. Гледай да го правиш това 3-4 пъти в седмицата и то през ден почивка. Между другото, ако ти е достатъчно здрав корема, зарежи коремните, а давай вдигания на крака от легнало положение.
Ако правя само сутрин и вечер нещата,а Pump it up през 2 дена и в петък да ми е без упражнения ден?
[b] Was tust du,Was f
Мила прави си физическата активност както ти прецениш, а не слушай какво ти казват с по - леки. Знам, че е редно с по малко да започнеш и после постепенно да увеличаваш натоварването, на все пак ти си усещаш как си и си преценяваш колко можеш да издържиш и какви са последиците от това. Но ако те притеснява, че ще имаш мусколна треска пий един аналгин и нищо няма да те боли, гарантирам.
Между другото ще следя темата ти защото и аз имам нужда да сваля тук-там някой килограм, защото съм 172-3 и тежа около 65 килограма и имам малко коремче, и трябва да го сваля. Аз няма да правя Pimp it up защото немога да им запомна движенията![]()
Но инече си скачам, правя коремни преси, клякам, Не спазвам никаква диета просто ям каквото има вкъщи НО по малко колкото да не ме боли корема
И НЕ се отказвам от сладичкото ( вафлички или шоколод ), защото съм пристрастена към тях и си ям сладко, но по малко колкото да си задоволя желанието за сладко. Та с голямо удоволствие ще следя темата
И успех и на двете ни с свалянето на килца
![]()
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
хубаво си се решила, но диетата е излишна, малко или много е разделно хранене и като го спреш може да си върнеш свалените кг, просто спри вредните храни/всички знаем кои/ и си тренирай колкото искаш, пий аспирин, за да нямаш мускулна треска в началото и разбира се ще следим темата,пиши за резултати, успех!
Не го пий тоя сок! (освен ако не е прясно изцеден!!!) Всички са пълни с консерванти и захар. Пий вода. Много вода. Или чайчета от време на време.
П.П. Т'ва в случай , че искаш стриктно да спазваш всичко. Ако пиеш от време на време едва ли ще е фатално.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Аспирина свърши![]()
Смятам да я правя,защото ще постигна по-бързо резултати пък и от нея съм чувала добри отзиви.Като е гарга да е рошава.С упражнения и диета.
Ще пиша тука,надявам се и другите,който споменаха,че ще я правят или че имат да отслабват и правят диета или ограничения от вредна храна
Успех на всички отслабващи.Дано да станем фиданки![]()
[b] Was tust du,Was f
[quote="otlichnichkata"]Хей аз също я почвам от утре, тъкмо ще се подкрепяме[/quote
+++++ И аз почвам от утре
Ехее.. докато станеме фиданки всички диети и упражнения ще сме ги научили наизустПървоначално написано от gabito1995
Между другото що не си купиш кантар?
Хем за тонос, хем ще си следиш колко си отслабнала.
Аз другата или по - пругата седмица ще си купя
Ей така за да следя колко ми остава до „Фиданството“
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()