- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- за слушателие на НОРМАЛНА българска музика!
Здравейте! Радвам се, че някой отваря темата и се надявам да срещна тук ценителите на българската музика, не на чалгата! Надявам се да няма такава тема (признавам не използвах търсачката не ме нападайте моля!) и ми се иска тук да коментираме всичко за тази мучика. Много харесвам БГ радио и почти постоянно го слушам и обожавам музиката, която слушам от там!
В тямичката може да питате за песни или изпълнители и всичко останало. И аз искам да ви питам за една песен малка част от нея знам, но искам да я открия, а интернетът този път ми изневери, та частта от нея е следната:
"миро за мен си ти прочети го в очите ми миро за мен си нищо вече не екато преди" Благодаря предварително![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
под "миро" да нямаш предвид минало... и да не е на Мария Илиева-минало
ПИФ - Приказка![]()
![]()
Отскоро търся бг песнички,така че и ти предложи някои които ти слушаш (:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
О БОЖЕ МОЙПървоначално написано от vaniliika
![]()
![]()
точно тази и все още чувам миро а не минало някак си не ми звучи минало хахаха
ужааас.
December много е хубава песничката на ПИФ! аз какво да ти предложа.. сега каквото ми идва на ум е стефан вълдобрев и рут - бряг с цвят най-зелен просто тая песен винаги ми повдига настроението ъъъ сега опредлено зацепих от песни! аа на Ирина Флорин- Котешки тамц е много забавна също и на ако не се лъжа певицата е Лола -Звезда и тя ми харесва много и са нови тези последните две.. Д2 имат нова, но сега не се сещам името й като се сетя ще пиша![]()
Епизод имат хубави песни много ми харесват : )
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Mlyk!, Уикеда и Обратен Ефект имат много забавни песнички![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ето една здрава българска електроника.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h4Ue-QGELbA[/youtube]
Audio ergo sum
Живи и здрави да са тия хора!Първоначално написано от ecstazy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз наскоро си изтеглих 500-те най-велики бългаски песни и все ден почти попадам на някоя, която ми е харесала, но не съм й знаела името
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
от къде ги изтегли? btw и в сайта на бг радио има "великите 1000"Първоначално написано от DJ_Mrav4o
![]()
оо искам пак да се извиня пак не съм разбрала правилонои на december и на тези, които може би са се подлъгали песента "звезда" не е на никаква лола, а на мона
ужас хахаха
![]()
![]()
Ето го - http://www.zamunda.net/details.php?id=214311
Има повече стари песни.
Охх имам още към 40% да тегля ;д
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
december благодаря ти многоаз повечето ги имам но ще си дръпна тези, който ми харесат и ги нямам
![]()
Контрол - най щастливия ден
тая песен винаги ме е радваалааааа ^_______________^
АХАТ - черната овца \m/ също много кефи
Няма човек, който да не знае песента Клетва, на Щурците
да не забравяме и D2 с техните незабравими песнички като 2 следи, аз и ти, ледено момиче и т.н. Като цяло българската музика не е зле, но може и още. А тая изцепка - чалгата, създава грешно впечатление ..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Еми аз тези 500 песни ги изтеглих много отдавнаМного се бях запалила по едно време...
ся наскоро пак търсих една бг песен, ама докато я намеря да я изтегля... пфф ;д
п.п. ^^ Sonata Arctica <~ имат мноооого яки песни![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Имало е дни, в които съм слушала само българска музика. Честно казано, това е музиката, която предпочитам да слушам. Жалко е, че има толкова малко хора, които я харесват..
Ето част от песните, които слушам най-често:
Георги Станчев - Ти Ужасно Закъсня
Чочо Владовски - Любовта Без, Която Не Можем
Киора - Вярвам В Теб
Дует Мания - Не Искам, Не Мога
Д2 - Ледено Момиче
Стенли - Обсебен
Николай Урумов - Ще Те Чакам
Кристина Димитрова И Георги Станчев - Душа душа докосна
Остава - Понеделник
Дует Ритон - Днес пак
И спря да се върти за миг земята..
+1Първоначално написано от nimfernal
![]()
![]()
ох всички са готини, даже много готини.. жалко е наистина, че не ги ценим хич тея наши изпълнителисега дори се опитваме да направим един благотворителен концерт с някоя от нашите си звезди за моя учителка, която е болна и са нужни много пари и се мъчим със съдействието на бг радио.. ще аз ще си умра от кеф , ако в това малко градче дойде някой от хората, които слушам по цял ден
![]()
![]()
оо сега почна една много хбава песничка по радиото "платонично те видяяях, платонично те избягвах извинявайййй" ляляляля поздравявам ви!
Би ли разказала повече за този концерт?![]()
И спря да се върти за миг земята..
ами за сега не. не, защотото не искам, а защотото все още нищо не е станало. чакам отговор и стискам палчи с двете с ръце да напишат, че някой би дошъл и пял тук, за да съберем парички. ако дай Боже стан еще напишаа, ако някой иска да помогне или да се запознае с историята:
http://novinitepro.bg/bulgaria/za-sp...mata-uchitelka
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000161111685#!/group.php?gid=324109046629&ref=ts
ФСБ, Диана Експрес , Ахат, Щурците, Фактор, Чочо Владовски, Атлас, БТР, Мери Бойс Бенд, Сигнал. Предимно това слушам от българската музика
Без провокация няма прогрес
бг поп не , но рока си е на ниво ... Б.Т.Р. , Сигнал, Ахат . ФСБ (: <3