.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Девствена До Сватбата...Мит или Реалност?

Всички сме чували как момиченцата на по 13-14 години(че и по-малките) казват как няма да го правят до сватбата...Интересно дали в днешно още има такива хора?Споделете,ако вие или някои ваши познати са така...

ПС:Лично за мен това не важи...Девствеността вече я няма,а и сватба няма И май...нямам такива познати...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Хахахахаха ами и при мен това вече е мит вече. А и не познавам такива хора, ако все още има такива, то те се броят на пръстите на едната ми ръка.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на Shia
    По скоро изключение.

Мега фен Аватара на Hilary_
    При мен НЕ Е мит и смятам да си остане така доо .. докато не ми хрумне друго!! ..
    Дано не съм единствена ..

най-добрата ми приятелка заедно сме от 8 калс и заедно след завъшването февруари става на 20 и не е имала никога приятел....целувки милувки имала е само с мен ,но с момче никога не е била.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Сега надали има такива хора или дори и да има,
    се броят на пръсти...
    Дали познавам такива хора ?
    - Ако считаме мама и тати - ДА
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Да познавам няколко момичета+1 приятелка дето е много красива,но се пази за сватбата (Евалата) + Всичките калайджиики на село,щото те ако се оженят и не са девствени ги пребиват и после никой не ги поглежда

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Нямам такива познати,а и за мен също не важи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o0
    Ако ми намерите момче което се пази за сватбата получавате ЕВАЛАТА
    намерете ми и на мен едно да сме партия ..

п.п. сетих се, че познавам само една (май) приятелка дето е девствена (на 18 е) ..

Град
    Bulgaria
    Мит е, мит е, мит е..

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Не е мит познавам две момичета ,които уж се пазат до сватбата си... Ще видим колко ще издържат ,но повечето момичета отдавна са забравили тезо свой думи
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тва май никога не съм го мислила.От 11-12 годишна все си мислих,че като стана на 15 ще правя секс,като станах на 15 не го мислих вече,ама пак така стана де Иначе не познавам такива момичета
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    На стадиона за бягане.
    Абсурд.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Re: Девствена До Сватбата...Мит или Реалност?

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Всички сме чували как момиченцата на по 13-14 години(че и по-малките) казват как няма да го правят до сватбата...Интересно дали в днешно още има такива хора?Споделете,ако вие или някои ваши познати са така...

ПС:Лично за мен това не важи...Девствеността вече я няма,а и сватба няма И май...нямам такива познати...
    Аз ако чакам някой да ми предложи май девствена ще трябва да си умра Те малко мъже искат да се обвързват и със свадба. А иначе от 15 годишна не съм девствена и смятам това за изтъркано ,аз и до 30 може да не се сгодя това не означава ,че трябва да стоя девствена
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Аре спри да пускаш тъпи теми, а?
    +т'ва има такава тема..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    +т'ва има такава тема..
    +

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    +т'ва има такава тема..
    Иска да привлече внимание

Цитирай Първоначално написано от dydka
    най-добрата ми приятелка заедно сме от 8 калс и заедно след завъшването февруари става на 20 и не е имала никога приятел....целувки милувки имала е само с мен ,но с момче никога не е била.
    Вееоятно твоята приятелка е някакво зомби и затова не си е имала момче до сега. Секса си е много готино нещо. По този начин аз се разтоварвам. Невиждам защо п*****а ми трябва да хваща паяжина докато се омъжа. Ми ако се пазя за някой и като се омъжа и на първата ми брачна нощ не ми хареса секса с него какво става или установя че му е малък члена. Не е ли както се казва да сме се измъндръсали преди това да се опознаеме то няма как после да поправиме тия неща. А секса е едно от най - важните неща в една връзка. Когато върви той, вървят и отношенията.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Имам колежка туркиня, тя е на 21, сгодена е и ми се кълне, че тя и приятеля и не са правили секс и че ще е така до сватбата. Майка ми казва да не и вярвам, обаче все пак е мюсюлманка и съм склонна да и вярвам, защото както знаете да се лъже особено за такова нещо е грешно....

Цитирай Първоначално написано от sexypetia91
    Вееоятно твоята приятелка е някакво зомби и затова не си е имала момче до сега. Секса си е много готино нещо. По този начин аз се разтоварвам. Невиждам защо п*****а ми трябва да хваща паяжина докато се омъжа. Ми ако се пазя за някой и като се омъжа и на първата ми брачна нощ не ми хареса секса с него какво става или установя че му е малък члена. Не е ли както се казва да сме се измъндръсали преди това да се опознаеме то няма как после да поправиме тия неща. А секса е едно от най - важните неща в една връзка. Когато върви той, вървят и отношенията.
    Практически онова, за което говориш няма как да ти хване паяжина. И друго няма да умреш ако не правиш секс. Освен това секса носи много неприятности, за които знаеш - така че ако едно време е било задължително да си девствена до сватбата определено има нещо вярно!
    Ако можех да върна времето назад определено бих останала до сватбата, но вече това няма как да стане.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Имам колежка туркиня, тя е на 21, сгодена е и ми се кълне, че тя и приятеля и не са правили секс и че ще е така до сватбата. Майка ми казва да не и вярвам, обаче все пак е мюсюлманка и съм склонна да и вярвам, защото както знаете да се лъже особено за такова нещо е грешно....
    Тя може и да е правила секс, но само изотзадзе. Тва е масова практика при туркини и циганки.

По темата - имам една позната на 25, за която съм убеден, че е девствена, но там едва ли някога ще се прежали някой. Просто не я слуша главата и си живее в неин свят.

^^а може да го практикувала не съм сигурна да не съм и светила ^^

[quote="bilqnavod"][quote="sexypetia91"]

Практически онова, за което говориш няма как да ти хване паяжина. И друго няма да умреш ако не правиш секс. Освен това секса носи много неприятности, за които знаеш - така че ако едно време е било задължително да си девствена до сватбата определено има нещо вярно!
    Ако можех да върна времето назад определено бих останала до сватбата, но вече това няма как да стане.
    Носи неприятности ако не знаеш как да се пазиш. Не съм казала че ще умирам, дори не правя секс, когато ми е дошло дори и с презерватив. Но определено не бих върнала времето назад. Това за паяжината беше шега от която ти явно не разбираш.

^^ ^^

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    ^^а може да го практикувала не съм сигурна да не съм и светила ^^
    Всичко е възможно, просто казвам кое е най-вероятно.

Иначе при сегашните реалности пазенето до сватбата е по-скоро изключение. Сексът е прекалено достъпно и комерсиализирано удоволствие и много малко хора се лишават от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си