- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена До Сватбата...Мит или Реалност?
Всички сме чували как момиченцата на по 13-14 години(че и по-малките) казват как няма да го правят до сватбата...Интересно дали в днешно още има такива хора?Споделете,ако вие или някои ваши познати са така...
ПС:Лично за мен това не важи...Девствеността вече я няма,а и сватба няма![]()
![]()
![]()
И май...нямам такива познати...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Хахахахаха ами и при мен това вече е мит вече. А и не познавам такива хора, ако все още има такива, то те се броят на пръстите на едната ми ръка.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
При мен НЕ Е мит и смятам да си остане така доо .. докато не ми хрумне друго!! ..![]()
Дано не съм единствена ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
най-добрата ми приятелка заедно сме от 8 калс и заедно след завъшването февруари става на 20 и не е имала никога приятел....целувки милувки имала е само с мен ,но с момче никога не е била.
Сега надали има такива хора или дори и да има,
се броят на пръсти...
Дали познавам такива хора ?
- Ако считаме мама и тати - ДА![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да познавам няколко момичета+1 приятелка дето е много красива,но се пази за сватбата (Евалата)+ Всичките калайджиики на село,щото те ако се оженят и не са девствени ги пребиват и после никой не ги поглежда
![]()
Нямам такива познати,а и за мен също не важи.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
намерете ми и на мен едно да сме партия ..Първоначално написано от vaseto0o0
п.п. сетих се, че познавам само една (май) приятелка дето е девствена (на 18 е) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не е мит познавам две момичета ,които уж се пазат до сватбата си... Ще видим колко ще издържат ,но повечето момичета отдавна са забравили тезо свой думи![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Тва май никога не съм го мислила.От 11-12 годишна все си мислих,че като стана на 15 ще правя секс,като станах на 15 не го мислих вече,ама пак така стана деИначе не познавам такива момичета
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Абсурд.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз ако чакам някой да ми предложи май девствена ще трябва да си умраПървоначално написано от PyCoKoCkA93
Те малко мъже искат да се обвързват и със свадба.
А иначе от 15 годишна не съм девствена и смятам това за изтъркано ,аз и до 30 може да не се сгодя това не означава ,че трябва да стоя девствена
![]()
sleda ot lubovta
Аре спри да пускаш тъпи теми, а?
+т'ва има такава тема..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Иска да привлече вниманиеПървоначално написано от FuckedUp
![]()
Вееоятно твоята приятелка е някакво зомби и затова не си е имала момче до сега. Секса си е много готино нещо. По този начин аз се разтоварвам. Невиждам защо п*****а ми трябва да хваща паяжина докато се омъжа. Ми ако се пазя за някой и като се омъжа и на първата ми брачна нощ не ми хареса секса с него какво става или установя че му е малък члена. Не е ли както се казва да сме се измъндръсали преди това да се опознаеме то няма как после да поправиме тия неща. А секса е едно от най - важните неща в една връзка. Когато върви той, вървят и отношенията.Първоначално написано от dydka
Имам колежка туркиня, тя е на 21, сгодена е и ми се кълне, че тя и приятеля и не са правили секс и че ще е така до сватбата. Майка ми казва да не и вярвам, обаче все пак е мюсюлманка и съм склонна да и вярвам, защото както знаете да се лъже особено за такова нещо е грешно....![]()
Практически онова, за което говориш няма как да ти хване паяжина. И друго няма да умреш ако не правиш секс. Освен това секса носи много неприятности, за които знаеш - така че ако едно време е било задължително да си девствена до сватбата определено има нещо вярно!Първоначално написано от sexypetia91
Ако можех да върна времето назад определено бих останала до сватбата, но вече това няма как да стане.![]()
Тя може и да е правила секс, но само изотзадзе. Тва е масова практика при туркини и циганки.Първоначално написано от bilqnavod
По темата - имам една позната на 25, за която съм убеден, че е девствена, но там едва ли някога ще се прежали някой. Просто не я слуша главата и си живее в неин свят.
^^а може да го практикувала не съм сигурна да не съм и светила ^^![]()
[quote="bilqnavod"][quote="sexypetia91"]Носи неприятности ако не знаеш как да се пазиш. Не съм казала че ще умирам, дори не правя секс, когато ми е дошло дори и с презерватив. Но определено не бих върнала времето назад. Това за паяжината беше шега от която ти явно не разбираш.Първоначално написано от dydka
Всичко е възможно, просто казвам кое е най-вероятно.Първоначално написано от bilqnavod
Иначе при сегашните реалности пазенето до сватбата е по-скоро изключение. Сексът е прекалено достъпно и комерсиализирано удоволствие и много малко хора се лишават от него.