- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шантав въпрос :D
Въпросът е към момичетата.Доста странно може би за някои, но момичета, кой е най-шантавият предмет, който е попадал във влагалището ви (при самозадоволяване)
? Бившата ми имаше рол-он, който вкарваше целия
.. доставяше ми адски огромно удоволствие да я слушам как пъшка, докато го вкарва
та готов съм да чета
![]()
Първоначално написано от Jimmy412
Ти си болен и извратен
да не говорим за приятелката ти...
![]()
определено не е хигиенично
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
![]()
Освен пръсти нищо друго не съм вкарвала поради простата причина че не е хигиенично да си вкарваш какви ли не предмети..
Бургас
![]()
Добре, момичета, няма проблем. Съжалявам, ако съм ви засегнал.И все пак, вече съм привикнал към това.. все пакк в този форум би трябвало да има и такива момичета?
![]()
![]()
Абе така като гледам... твойта е единствена (За ся)Първоначално написано от Jimmy412
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
има ги, ма не щат да си кажат... праат се на възмутени![]()
Айде момиииии, кажете кво сте си вкарвали в дудитеееА, ти си много зле... как може да пишеш такава тема ?
![]()
Първоначално написано от TheSunshine01
Само като ти прочетох подписа и загубих вяра в теб.
А като ти прочетох коментарите загубих вяра в в човечеството.
Ам четох некви статий една вечер, пак за да си губим времето във смях и реване от смях. Имаше една секс инциденти некви, как некво момиче отишло в болница с болки в корема, правили й ренген и видели неква кукла, друга пък стол на крак, трета краставици, имаше неква дето батерийте на вибратора и били окислени и нещо и станало. Има доста, но много малко жени си признават.![]()
Няма смисъл от подобна темакакто съм казвал, всеки се прави на такъв какъвто не е. Всеки лъже, всеки има тайни. Точно затова няма смисъл и от такава тема
не очаквай откровени отговори
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Първоначално написано от Crash9LFC
![]()
я дай линк към сайта че нещо ми е скучно
![]()
Преди време четох тука за някаква с дезодаранта и капачката заседнала вътре и не можела да я извадиПървоначално написано от Jimmy412
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата освен пенис мойта ръка (пръсчета ) и ръката (пръсчета ) на момчето друго не е влизало![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ти си на FISTING кво се правиш на луда... Ръце, крака, глави, всичко си завираш ти !Първоначално написано от Princessani
По темата: само вибро топчета имам и тях ползвам. Нищо друго.
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Какво ли не правят хората замрели за секс...Първоначално написано от sToyAncHo
![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Няма да я бъде тая тема.