.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    Петрич

Шантав въпрос :D

Въпросът е към момичетата. Доста странно може би за някои, но момичета, кой е най-шантавият предмет, който е попадал във влагалището ви (при самозадоволяване) ? Бившата ми имаше рол-он, който вкарваше целия .. доставяше ми адски огромно удоволствие да я слушам как пъшка, докато го вкарва та готов съм да чета

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Re: Шантав въпрос :D

Цитирай Първоначално написано от Jimmy412
    Въпросът е към момичетата. Доста странно може би за някои, но момичета, кой е най-шантавият предмет, който е попадал във влагалището ви (при самозадоволяване) ? Бившата ми имаше рол-он, който вкарваше целия .. доставяше ми адски огромно удоволствие да я слушам как пъшка, докато го вкарва та готов съм да чета
    Ти си болен и извратен да не говорим за приятелката ти... определено не е хигиенично
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Освен пръсти нищо друго не съм вкарвала поради простата причина че не е хигиенично да си вкарваш какви ли не предмети..
    Бургас

Град
    Петрич
    Ами ако предметът бъде хигиенизиран?

Стерилизиран имаш предвид

Пак е извратено.
    Бургас

Град
    Петрич
    Добре, момичета, няма проблем. Съжалявам, ако съм ви засегнал. И все пак, вече съм привикнал към това.. все пакк в този форум би трябвало да има и такива момичета?

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Добре, момичета, няма проблем. Съжалявам, ако съм ви засегнал. И все пак, вече съм привикнал към това.. все пакк в този форум би трябвало да има и такива момичета?
    Абе така като гледам... твойта е единствена (За ся)
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Супер фен
    Град
    увас ;p
    има ги, ма не щат да си кажат... праат се на възмутени

Айде момиииии, кажете кво сте си вкарвали в дудитеее А, ти си много зле... как може да пишеш такава тема ?

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01

Освен пръсти нищо друго не съм вкарвала поради простата причина че не е хигиенично да си вкарваш какви ли не предмети..

Само като ти прочетох подписа и загубих вяра в теб.

А като ти прочетох коментарите загубих вяра в в човечеството.

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна

Град
    София
    Ам четох некви статий една вечер, пак за да си губим времето във смях и реване от смях. Имаше една секс инциденти некви, как некво момиче отишло в болница с болки в корема, правили й ренген и видели неква кукла, друга пък стол на крак, трета краставици, имаше неква дето батерийте на вибратора и били окислени и нещо и станало. Има доста, но много малко жени си признават.

Град
    Русе, Rousse
    Няма смисъл от подобна тема както съм казвал, всеки се прави на такъв какъвто не е. Всеки лъже, всеки има тайни. Точно затова няма смисъл и от такава тема не очаквай откровени отговори
    Спорта пречи на цигарите :P

Цитирай Първоначално написано от Crash9LFC
    Ам четох некви статий една вечер, пак за да си губим времето във смях и реване от смях. Имаше една секс инциденти некви, как некво момиче отишло в болница с болки в корема, правили й ренген и видели неква кукла, друга пък стол на крак, трета краставици, имаше неква дето батерийте на вибратора и били окислени и нещо и станало. Има доста, но много малко жени си признават.
    я дай линк към сайта че нещо ми е скучно

Преди време четох тука за някаква с дезодаранта и капачката заседнала вътре и не можела да я извади
    А по темата освен пенис мойта ръка (пръсчета ) и ръката (пръсчета ) на момчето друго не е влизало
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Преди време четох тука за някаква с дезодаранта и капачката заседнала вътре и не можела да я извади
    А по темата освен пенис мойта ръка (пръсчета ) и ръката (пръсчета ) на момчето друго не е влизало
    Ти си на FISTING кво се правиш на луда... Ръце, крака, глави, всичко си завираш ти !

По темата: само вибро топчета имам и тях ползвам. Нищо друго.
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    http://men.hotnews.bg/n/najgolemite-seks-intsidenti.8806.html леле
    Какво ли не правят хората замрели за секс...
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Супер фен
    Няма да я бъде тая тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си