- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Игра - само за хора с въображение
излиза ми сърце![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Приказката за принцесата и жабокът. Като цяло - промяната.
Природа, спокойствие...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
.. това излиза в съзнанието ми...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
двама влюбени под дъжда и двама влюбени под фонтан и около тях сърчица
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Едно много хубава място с птчки, пеперуди и разбира се любимят ми !!
Кариера.
мамка му...
Temet Nosce
벨야카
В съзнанието ми изниква той..все още изниква той,мамка му..
-иначе хубава идея за тема :]]
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Цветя, слънце и приятеля ми ...![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
попивам капките роса с ходилата си, докато тичам боса по поляна, запретнала момичешки роклята над колената. смехът ми оживява птиците и славеят ми се усмихва, като ме кара да се чувствам малка. мравките рисуват улици по тялото му, докато стремително протяга ръката си за най-червената ябълка, има гъдел, хапе устната си, в опит да не се разсмее. бягам наопаки, за да виждам небето, когато се свличаме на земята. хвърчилото ми се заплита в клоните на ябълката и остава, да ни пази завет.Първоначално написано от ScarletBite
Върти ми се главата, пърхат ми пеперудки в корема, виждам много цветове, изключително много, усещам хубав аромат - неописуемо чувство.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Филмите са за замундаПървоначално написано от loliii
По темата: Бившата за к'во друго да се сетя![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
К'ви филми, к'ва Замунда? То и в заглавието пише - "за хора с въображение". Не можеш да укоряваш някого, задето мисли творчески.Първоначално написано от ChalgaBoy
all day... all night... what the fuck?!
Развлечение след тежък ден.
Мрачен октмоврийски ден и момиче затворено у тях със слушалки в ушите.. плаче.
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Само да отбележа, че аз обичам екшъни, а като гледам Жан Клод или Шварценегер не ми пърхат пеперудки в корема.Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Абсолютно всичко към което съм привързана - музиката ми, любимата ми храна, близките за мен хора, места със сантиментална стойност, природа, животни, филми, книги...
Интересното е, че ми идват в главата с някаква последователност, което незнам какво трябва да значи. ;д
Знаеш много добре какво значи - ти си уравновесена, любвеобилна личност, която цени нещата, които има.Първоначално написано от BladeOfMySoul
![]()
Интересно.Първоначално написано от BarneyStinson
Усмивката на приятеля ми .. той идва към мен и ме целува. Просто това .. просто и ясно !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Една и съща картина всеки път - едно момче, като филм набързо минават милионите картини, когато сме били заедно. Страст, желание, копнеж... И накрая идва момента, в който ми каза "Обичам те!" и двамата със сълзи на очите.