- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Игра - само за хора с въображение
Като си завторя очите и при мисълта за Любов ми изплува приятелят ми : )
Хмм.. Човек, гледащ към небето.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
топъл дъх по кожата, спонтанно докосване, страст, желание за още, и още... просто любов!![]()
![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Yamaha R1 по специално![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Розово сърце, което тупти влюбено.
момче и момиче на плажа гледат залеза згушени един в друг![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
червено небе ии розови облации и едно слънце се показва и около него малки сърца ;дд
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
Сега и да затворя очи, в пълна тишина, не ще имам нож да я разтворя, не ще има слънчев лъч, който да я разсече... но е имало. Беше наистина магично... и се роди една импресия тогава...
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Ами първоначално нотички , свежа атмосфера общо взето,след това ми изплува черен лист хартия от лицевата страна а отзад бял ! ..
Summer (h)
Колкото и да се опитвам нищо не ми идва на ум..хмммм...![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Що' не намериш начин да си оползотвориш времето?!Първоначално написано от ScarletBite
Ще взема да спра да влизам в тоя раздел...
Всичките ни хубави и лоши моменти заедно ми минават като лента пред очите.. смях, щастие, целувки, сълзи, караници, физиономии, сърдения и пак смях и т.н.
П.П. Поправка.. само хубави моменти ми минават ..защото лоши моменти заедно просто нямаме.Като се обърна назад.. мога просто да се радвам и да се усмихна на всичко, не съжалявам за нито едно нещо, нито една сълза или усмивка.От всяко едно нещо и аз и той сме научили нещо... Това ми изплува в съзнанието при думата любов![]()
Изникнаха ми страстни секс сцени.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
нощ, гора и ползотворно мълчание с човек до мен, изпълнено с хармония.![]()
топлина, уют и снежинки![]()
след това момче и момиче целуващи се в дъжда
![]()
Сърчица / розовки/, рози, романтика...
Лицето й. Хъхъ
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
интересно , но все пак толкова далечно... приятно , но и ангажиращо... Като се замисля предпочитам да съм с отворени очи!
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
емии.. едно сърце.. (rofl) ;ddd не се базикам .. наистина тва ми излиза ;ддд ама такова червеничко ии пълничко ^^ <3
Първоначално написано от BladeDancer
цял пейзаж - Аз прегърнала приятеля си на морския бряг![]()
![]()
Лице на момиче,което ме дари със много спомени,а след това много болка :)
Същото.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
I'm inlove with a criminal...