- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правихте тройка?
Ти не мастурбираш ли ?
Мужду другото да ти кажа тук има едно момиче което говори че си курва -_- и такива...
не сам по интригите за разлика от някои хора.просто попитах дали не ти е феик профил
И на мен не отговаря![]()
![]()
А още от AmxModx и бях писал..
Ти от къде знаеш ?
Жалкото е, че продължаваш да се правиш на ....
1
Веднаж с две момчета, но не се получи. Единият свърши много рано и после на успя да го вдигне. Изнерви се и аз им казах да си вървят. Двойното проникване се получи за кратко, докато този в задника ми не свърши още с влизането. Не ми се пробва повече.
Приятелката ми иска тройка с друго момиче, но аз не, защото според мен това е извратено да имаш сериозна връзка с някого и да правиш тройки+това секс без чувства никъв шанс ще ми е гадно даже щом не изпитвам нищо към другия-как всички се ебът като зайци не знам защо е толкова важно това в днешният свят не може ли просто да си хванеш гадже и да си с него 50 години -баси хората ето ние сме заедно от 2012 и сме имали проблеми, но мислим да имаме деца и внуци така, че поне аз няма да ми омръзне скоро да съм с 1 и същ човек-това си е нещо нормално-защо трябва всички да са курви или женкари кво хубаво има в това да се хвалиш колко си ебал-тряя да си пълен идиот
И аз бях леко дървена в началото, но после се отпуснах. Бих повторила между другото![]()
Разни хора ,различен сексТова между другото ми е фетиш -да пробвам тройка с двама мъже и двойно проникване на някоя мацка.Правил съм тройка и си беше екстра ,но тогава мацката, с която бях ,не даваше отзад.Скоро това се промени ,но не повторихме тройката...Колкото до свършването -проблема е обикновено да свърша ,а не да го вдигна
![]()
Мисля, че ще е болезнено на двете места заедно. Знаете за кои места говоря. Опитвали сме с гаджето ми да включим и вибратор, но не ме боли. Освен това ако някой в последствие се разприказва, ще ти излезе име на курва.