- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- бял часовник - ???
Искам да ви попитам какво мислите за белите часовници. "На мода ли са", стават ли за "всекидневно носене", може ли да се носят с всичко...?
Стават ли за всеки сезон лято зима... Аз мисля, че НЕ стават за зимата... Иначе за всичко друго![]()
![]()
Мен ме кефят. Бих ги носила винаги когато си отиват с тоалета.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Еми аз предимно нося, светли/тъмни дънки(най-вече), тениска/блуза различни цветове, бели обувки, сиви и черни.
Как ще е??? Ще ходи ли с това?![]()
![]()
А и добре ли е за всеки сезон?
up
Каква връзка имат сезоните с белите часовници? Ако ти харесват си носи, когато си поискаш, бялото отива на всичко.
you know my name.
NOT MY STORY.
Ами един фр има бял часовник и го носи с бяла риза и дънки.Ами добре му стоеше![]()
То е ясно, че ще му отива с бяла риза... Аз питам за по тъмни тениски, блузи ддз... ???
Бялото отива на всичко, нали ти казах!![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Бялото отива на всичко. Аз бих носила такъв вид часовник и през 4-те сезона. Няма нищо лошо. Дали са на мода... не знам. Стига и часовникът да е хубав!
Други коментарчета?![]()
Пфффф луд/a ли си, представи си мойте белите обувки са винаги като нови... Да не говорим тоя часовник как ще блести...![]()
![]()
Други коментари??? Няма ли лоши впечатления от бял часовник, бе?![]()
![]()
![]()
![]()
Ае споко бе, и аз съм като тебе дънки тениска а-у и си поръчах ся един бял часовник щото отива с ПОЧТИ всичкоама може би щото моите са винаги такива спортни и за тва, а иначе си цех и един розов там да има!
Зимай си беА я кажи къв? :P
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
А моите са такива подобни като на тея двамцата отдолу![]()
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!