Цитирай Първоначално написано от praskovka91
Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
Абе за един мъж да каже "обичам те" е нещо адски трудно. Щом ти го е казал, че и два пъти, значи наистина те обича. Имай му доверие и не го задушавай с ревност, защото ще унищожиш всичко.
Какъв е проблемът да си има приятели, живот? Това не значи, че не държи на теб.
Преодолей чувството си за собственост или поне го потискай.

Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=vTEm6oVPUD0&ob=av2e
Хаха И аз съм на твоето мнение...просто е мн мн трудно да се преборя със себе си..мисълта да го загубя е по силна от самоконтрола ми Благодаря за съвета И за поздрава :*
Знаеш ли кое в разказа ти ми направи силно впечатление? Това, че вие сте били заедно като на шега, помагали сте си и сте се забавлявали, свързали сте се по естествен и освободен от насилствено задълбочаване начин. Красиво е, свободно, чисто, свежо като вода от планински ручей. Казват, че влюбените живеят в любовта си. Ами, вашата любов е лека и нежна като бяло перце, носещо се на майския вятър.
Ревнувайки, проявявайки собственическо чувство, опитвайки да ограничиш партньора, ти утежняваш любовта ви. Утежняваш перцето. Накрая то ще падне върху разкаляната земя, ще подгизне в мътната вода и минувачите ще го стъпчат. Дори и да го вдигнеш от земята, дори и да го почистиш и изсушиш, то ще бъде смачкано и ошмулено и кога вече няма да лети на вятъра.
Разбираш ли?

Просто го обичай. Неподправено и по начина, по който си го обичала в началото.