Здравейте на всички! Съжалявам, ако има подобна тема, че правя нова! А проблема е следния - отново момче!

Има едно момче, което супер много харесвам /или поне тама мисля :X / . Някак си, не мога дори и аз да си го обесня. Всеки, който ще го прочете, ще каже " До тук - ок!", но не е! Не знам дали съм твърде глупава, но не мога да разчета сигналите му. Той, че си има приятелка - има си! Но когато излезна с мои фр и го видя вън, той ни вика и си говорим - но не ме прегръща! Но когато вечер към 8, отида мина покрай него сама - не зависимо дали е сам или с неговите приятели - той ме прегръща и започва да се закача. Тоест, идва до мен гушка ме, опитва се да ми разкопчее сутиена, смеем се, когато останем двамата започва да ми говори за целувки, но не е дистанциран от мен - дори напротив седи точно до мен, държи ме за ръка... Пише ми по скайп почти всеки път който е на линия, тоест когато може.. Сякаш ме ревнува от другите момчета, защото един ден бях излязла с приятели предимно от мъжка компания и той, когато ме видя постоянно ме гледаше.. След което по скайп вика " кво прайше при тях?!- Не ми е приятно да си при тях, аз къде съм" и такива. После ми каза, че вече не харесва приятелката си, след което че отново я харесва.. И вече ме обърка тотално... Не знам да ли ме харесва или само се ебава с мен / извинявам се за израза /! Моля ви помогнете ми!