Здравейте!
Тренирам от близо 2-години, гърдите ми са добре оформени, долни, горни, всичко е в баланс НО!
Имам големи зърна който карат гърдите да изглеждат не-толкова добре, не знам дали е гинекомастия тъй като гърдите ми са напълно нормални но големите зърна ги карат да изглеждат отпуснати, забелязвам че когато ми е студен или настръхвам стават по малки и гърдите изглеждат страхотни.
Момче съм, не съм взимал никакви стероиди, само креатин, протейни и други безвредни препарати.
А сега какво да правя, операция за смаляване на зърната?
Има ли такава, какви пари ще ми струва, въобще къде правят операции с такъв индивидуален характер?
И един въпрос свързан с душевните терзания - СПОРЕД ВАС (ако вие бяхте на мое място) бихте ли се подложили на такава операция.
значи прочетох тази статия ... все едно някои ми беше прочел мислите ... като изключа това , че нетренирам сериозно гърдите ми са доста добре оформени и ми харесва как изглеждат , обаче само когато зърната ми са настръхнали , може ли някои да ми даде съвет , като изключим операции , има ли някакъв начин.. народна медицина или нещо за мазане .. нз просто моля за някакъв съвет може ли да си стегна по някакъв начин зърната ... обеден съм , че не е гинекомастия моля хелп