- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телевизия
в нас имаме 7 телевизора,живея в къща
вие колко ТВта имате,доволни ли сте от тях,а гледате ли често забранени канали?![]()
![]()
добрее като имаш седем
аз имам 9 :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Първоначално написано от BolnotoMomche
За к'во ми е ТВ като има интернет!![]()
![]()
Без т'ва в ТВ нищо интересно няма
![]()
![]()
Относно забранените канали в нета има много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имаме един и гледам ТВ само в неделя.Тогава са интересните филмчета.
2 телевизора. Гледам рядко,най-вече БТВ,Дискавъритата,AXN и спортните канали.![]()
3 имаме...доскоро бяха 4,ама баща ми изпусна единия,докато го местеше иии.Ама аз телевизия гледам само вечер,защото не пропускам От местопрестъплението ии още един филм . Забранени канали не гледам,в нета е по -интересно
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
нние имаме 4 телвизора,а сме 6-тима.
попринцип гледам забранени канали веднъж в месеца.друго си е пред компа.гледам бтв,бтв комеди,фокс лайф,дискавъри и спортните
Един имаме,и мръсни канали не гледам,макар че има 5 канала нон стоп,по които дават.По принцип тв най-много гледам когато не излизам или когато съм болна,макар че повечето време съм на компа.Гледам най-вече БТВ,Фокслайф,БТВ комеди.
Имаме 2 телевизора. Аз ТВ гледам само докато се храня и вечерта като си лягам...
Най-често гледам музикалните канали ( The Voice, MadTV BG и PopCore)
също и БТВ, нова, комеди, синема, пробг, фокс-а, дискавъри, и дисни
ей тия канали въртя...![]()
![]()
Гледам телевизия във vbox-a ... като цяло телевизията е доста манипулативна и за пари всичко правят...
Имаме 2, изобщо не гледам ТВ, само музикалните канали понякога. А когато ми е изключително тъпо гледам Фок Лайф и тук - таме някой филм с майка ми![]()
![]()
3 телевизора - много рядко гледам ТВ.
4ри само единият ползвам..за телевизия, домашно кино и за монитор
6б3З10
Имаме два и аз обичам да гледам малко поне 15-30 минс преди лягане и най-често гледам бтв комеди![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Имаме два - един в моята стая и един при баща ми, но моя не съм го включвал от години.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Аз също живея в къща и общо имаме 8 телевизора иначе на нашия етаж специално са само 3. Вече почти не гледам телевизия само в Понеделник като дават "Стъклен дом"... Или като ми е супер скучно и няма какво друго да правя - прещраквам каналите, но то общо взето не дават почти нищо интересно... Толкова много телевизии има, а навсякъде само тъпотии![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз живея в апартамент. Имаме 3 телевизора, но въобще не гледам телевизия, освен когато ми е изключително скучно и слушам музиканите канали![]()
![]()
Ами имаме 5 телевизораНай-често гледам бтв, диснито, супер7 и там катун нетуорка
![]()
Имаме 4 телевизора. Аз ТВ гледам само докато се храня и вечерта като си лягам...
Най-често гледам музикалните канали ( The Voice, MadTV BG и PopCore)
също и БТВ, нова, комеди, синема, пробг, фокс-а, дискавъри, и дисни
ей тия канали въртя...
Дам и ние 3, а иначе Маями ли гледаш?(той е най-якия ;д)Първоначално написано от Biskfitka
Най-често гледам Foxlife, Discovery, The Voice и Mad...