.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ацки болки :x

ацки много ме боли мъдреца. ъм по точно бъдещия ми мъдрец ;( подува ли се какво прави, незнам, но вече ми е трудно даже и да си отворя устата , боли ме като преглъщам :с иска ми се ида на зъбар, ама ацки много ме е страх кажете някакви болкоуспокояващи или нещо такова , че вече не се търпи :х почти не мога и да ям .. не съм чула някой да умре от мъдрец, има къде къде по големи болки, но и тази въобще не се за подценяване

попринцип мърдец боли доста . И аз съм така с единия отдолу. Най - добре е да отидеш на зъболекар тя ще ти бие болкоуспокояващо във венеца и ще види ако има някакъв проблем ще ти каже какво да взимаш и дано ти изникне бързо

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пий прахче Аулин,в аптеката има,питай и ще ти обяснят как се пие,само че като пиеш се храни добре,защото е силен и трае 12 часа.

благодаря за отговорите блъскам се като луда с аулин и тва е друго не помага. А относно прегледа.. просто не ми се искаше никак да ходя но се наложи ...
    жалко че тия зъбари няма как да ми сложат пълна упойка специално за процедурата която ще ми е нужна.. защото иначе съм цял цирк.. в зъболекарския кабинет

Мисля, че и на мен ми расте мъдрец, но не съм сигурна. Боли ме горе в дясно до последния зъб. Някой може ли да ми каже какви са симптомите?

Пий диалгин.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си