.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тя се чувства гадно заради бившия

Така,с нея ходим от 3 месеца,не сме се карали,всичко е прекрасно.Разбираме се чудесно.Проблема обаче е,че когато сме сами и аз понеча да я хвана за ръката тя само ме поглежда жално и ми казва "Моля те,недей"...знам,че е заради него,защото той я е зарязал и постоянно й се обажда.До колкото знам той е бил голям романтик и е правил много неща...имате ли идеи как да й помогна да не се чувства гадно?

П.П.С него сме адаши
    Усмихни се,живота е кофти

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Остави я докато направи избора си. Ако не е готова за нова връзка нищо не можеш да направиш

Мега фен Аватара на mynichka
    Добре като не е готова за нова връзка, какво тогава прави с теб 3 месеца...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    От това,което прочетох,си мисля,че не е готова още за връзка.Не знам,защо е с теб.Дай й време.Ако не продължи да се държи така,по-добре я зарежи.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Момичето не е готово за връзка. Чрез теб се е опитва да забрави това момче и точно поради тази причина е с теб 3 месеца. Според мен тя трябва да направи избор - да страда по миналото или да се наслади на бъдещето с теб. Трудно и е, но аз лично бих поговорила с нея много сериозно. Мисля, че от тази ситуация ти ще страдаш също, ако оставиш нещатат така.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

А лично според мен я е страх. Заради предишното момче, което сигурна съм е обишала, а той и е разбил сърцето - сега и е трудно да са довери. Така, че може би най-добре ще е да поговорите и да й кажеш всичко, което си мислиш, което те тревожи.. Разбираш...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не иска да я нараниш,просто поговорете
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами дай й време.. имам предвид не да я оставиш, а да изчакаш тя да започне да ти дава ласки, за да разбереш кога го е преодоляла. Другият начин е да си поговориш с нея на тази тема.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Просто още има чувства към бившия си и е тръгнала с теб,за да намери заместител...Може и да има чувства и към теб,но раната и още е прясна и всеки мил жест и напомня за него,още повече,че той и звъни и постоянно и напомня за присъствието си...Изчакай да реши сама какво иска,но си имай едно наум,че може и да те отхвърли с лека ръка...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Бъди до нея. Запълни стомната й с нови преживявания, дари й много усмивки. Не я притискай, не предявявай претенции. Трябва да бъдеш терпелив и гальовен.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И да добавя-бъди мил,нежен и внимателен с нея,отдавай и заслуженото и с времето ще те оцени
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Трябва да отвори нова страница с теб и да забрави другия... поговорете си за това..

Нишо не можеш да направиш Проблема е в нея,не в теб Тя сама трябва да го преживее(бившия си) Това няма как да стане,ако се чуват де...

Момичето е на път да го превъзмогне онзи, но той като й се обажда, не помага особено..Също я е страх да не я наранят отново. Поговори с нея и обясни, че така се чувстваш излишен и по някакъв странен начин, виновен.

Град
    Варна, моретоо :)
    Хора, които не знаят какво искат и несъзнателно се подиграват с връзката и чувствата не понасям!!! В това число влизам и аз преди 1 година, но слава на Бога се промених

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ooo, най не понасям момичетата, които не знаят какво сиакт. Не й давай да те прави на глупак.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Трябва да отвори нова страница с теб и да забрави другия... поговорете си за това..
    Съгласен, обаче това ще е адски трудно ако той непрестанно и звънни, Поговори с нея по тая тема!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    е кво е тва ходене от 3 месеца майна, пък не ти дава да я барнеш по ръката
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Как сте ходили 3 месеца и всичко е било перфектно при положение, че дори когато сте само не ти дава дори да й докоснеш ръката Оо
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си