- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Редактиране/изтриване
на мнение.. Защо е премахната тази 'екстра' ?!
Поне в Кофата..
Защото както казахте, там всичко е БЕЗ КОНТРОЛ и БЕЗ ЦЕНЗУРА на съдържанието. Така никой не може да цензурира![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не говоря за никаква цензура,не съм била там при прословутите ви скандали и не знам какво е ставало.Нищо не съм и казвала..ама е тъпо да допуснеш правописна грешка и после да не можеш да си я поправиш.
Щом другите раздели имат право на това,не виждам защо ние нямаме.. Заради 5 човека да си изтелясват хора които нямат нищо общо.
Погледни си темата в Кофата и виж пак как псуват модераторите. Справедливо ли е да ни псуват, само защото искаме да си вършим работата?
Ами не е. Нищо не е справедливо.
Така поне се знае кой какво е казал. Нали твърдите, че там не се срамувате от това, което искате да казвате? А правописните ви грешки не са най-големия проблем.
Като споменаваш дискриминация, не е ли дискриминация по останалите раздели да се налага накяква цензура, а само в Кофата да липсва. Дискриминация е![]()
Аз и още 20 човека (примерно) не сме виновни,че са ви псували.Не ги защитавам и на мен не би ми било приятно да ме псуват.Но това,че те са го направили не значи,че трябва да се ощетява целия раздел.Хората са си получили бана и т'ва е.Не знам защо трябва да задълбочавате нещата повече,да си го изкарвате на всички и да се чудите к'во още да ни махнете/сложите.
Кофата от едно време си е раздел без цензура.Ако в 'Секс' имаше подобен скандал щяхте да си баннете тихо и кротко потребителите виновни за това,но нямаше да триете акаунти на хора които нищо не са казали и да ощетявате другата половина от раздела,нали?![]()
И все пак ще ни върнете ли екстрата?
Не сме трили профили на потребители, които нищо не са казали.
Освен това, не виждам защо ви е тази "екстра" след като наистина искате да няма цензура.
Защото да речем като объркаме нещо в мнението си,искаме да го поправим.
Защото като пуснем снимка,може да искаме да я махнем след това.
и т.н.![]()
щото като искам да допълня нещо няма да пускам още 754978356836352478 коментара аз ще редактирам предишния така ще се намали лага на форума който и без това трябва да се чисти
или с две думи за да няма натоварване на форума като пускаме един куп коментари вместо да редкатираме предишния
ето ти причина
ОДИН!!!
^ ''за да не натоварваме форума с излишни мнения'' - казал кофаджията...
Ш'е извинявайте много, ама.![]()
Teмата приключи, а даркПаладин изобщо да не се обажда.