- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата не харесват по пълните момчета?
Здравейте, прави ми впечатление, че "днешните" момичета не си падат /или поне не го показват/ по по пълните момчета...?!?
Не става дума за супер дебели момчета, ами просто за някое малко по закръглено /набито/ момче...
Защо е така, не е ли редно момчето да е по пълно а жената слаба, има момчета на който може да им преброиш ребрата и момичетата си падат по такива, не знам нормално ли е това...
Лично аз не харесвам нито закръглени, нито набити, но това не означава, че си падам по тапицирани скелети. Всяка жена си има различен вкус и идеал, грешно е всички да се слагат под общ знаменател.
Има 3 такива теми..ТЪРСАЧКА!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
По същата причина, по която ти не си падаш по "закръглени" момичета.
Между набит и закръглен разликата е много голяма.
Case closed.
Temet Nosce
벨야카
Слабо момче - Слабо момиче
Набито момче - Набито момиче
Култористко момче - Култористко момиче
Дебело момче - Дебело момиче.
Един пълен фр стана гадже с едно тънко момиче.. момичето надебеля. Това е![]()
MAPATOHKOBKA
а ти закръглен и набит ли си![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Общата причина обаче е, че в момента е супер фешън да имаш релефно тяло. Почти както преди 2-3 годинки - да имаш емо бретон.
all day... all night... what the fuck?!
Пълни глупостиПървоначално написано от BreakTheWind
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не ги харесват, щото са дебели, гадни и сланините им висят отвсякъде, други въпроси?!
Както ти не си падаш по дебели момичета (предполагам), така и повечето момичета не харесват дебели момчета.
що не видях нито един коментар в защита на мъжете кво ми пишете за жени.Важното е както човек притежава от вътре вътрешната красота е важна само простаците и простачките гледат и съдят по външния вид важното е какво притежаваш от вътре и ако си късметлия или късметлийка да намариш човек който точно това гледа в теб то няма да ти пука да ли си дебел/ла и ще знаещ че този човек наистина те обича а не некви пикли дет ходат с фешанчета просто щото имат впити дънки е яки прически това не е истинска любов ....
По същата причина, поради която ти не си падаш по дебели момичета.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
хаха ами аз съм от тези момчета ( в категорията дето уж им се броят ребрата). Много момичета са ми споделяли, че харесват повече тяло като моето, от колкото някое супер мусколесто (да не говорим за пълно или закръгледно)Първоначално написано от BeerBrother
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Защото няма толкова много пълни момчета. Много повече са момчетата, които са прекалено слаби, от тези, които са прекалено пълни. Един недостатък, когато не е толкова често срещан се набива на очи и дразни.
Редно е момчето да е по-едро и силно, а момичето да е по-невинно и нежно. Схвана ли?Първоначално написано от BeerBrother
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от deadshadow13
ии за кво ти е такова гадже, което не те привлича а?! тези, които те разбират и те обичат, но не те привличат се наричат приятели!! правете разлика, моля..
по темата: всеки с вкуса си. и набит не е същото като пълен. нямам против набитите момчета, но мен лично пълните не ме привличат, тъй като самата гледка не ми харесва.
Виж сега, като влезеш в някой бар и видиш някое момиче на си казваш "леле каква прекрасна душа има!", душата и не е това което те възбужда. Другото нещо е че външния вид е 1вото което се набива на очи в 1 човек и създава 1во впечатление.Първоначално написано от deadshadow13
Може би това което пишеш е вярно, но нали знаеш че няма как това да се получи при 1 тийнейджър, защото на тази възраст почти всичко е хормони и хората избират гаджетата си предимно по външният вид и се влюбват (увличат) по него!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Гениалните ви мозъци просто ме изумяват... Момчето попита: Защо момичетата не харесват пълни момчета, но нямат нищо против да са с клечовци? При положение, че и в двата случая това не е красиво.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+Първоначално написано от FuckedUp
Ще добавя, че подсъзнателно женският екземпляр си търси силен мъжки, който да направи силни деца и да носи богат улов. Първичен инстинкт.Първоначално написано от dimi93
![]()
all day... all night... what the fuck?!
да харесват не
но могат ли да обичат?
Никой няма да е с добра фигура вечно![]()
ОДИН!!!
Кви днешни момичета, момичетата НИКОГА не са харесвали дебели (пълни) момчета.Първоначално написано от BeerBrother
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
момче което е на 14-18 високо 180-90 и тежи 60-70 е бахти гаврата ...
мен ме дразнят такива дето им се броят ребрата ...
а от слабо момиче по-добро няма![]()
хаха ами аз съм 180 на 17 и съм тежък 55 кг, но не ми се броят ребрата!Първоначално написано от HandOFDooM
Не харесвам слаби момчета...бих тръгнала с момче, което има коремче (както сега) и да има к'во да си пипам...отколкото кокали
![]()