- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещастник ;]
Няма да ви карам да ми давате съвет или нещо от сорта ,тъй като аз знам,че това момченце си е просто един нещастник,който не си заслужава и съм осъзнала всичко случило се между нас,но глупавото и детското в случая е че на мен ми пука та историята е такава...
момчето е на 17,аз на 18 ..живееме в един град ..играе баскет и така бях го забеляза на един от мачовете,които се играят в града,имаме общи познати..така му намерих и скайп ..почнахме да си пишем..общи неща нищо конкретно ..и взех че зарязах нещатаа,казах си щом той не иска да задълбочим писането явно няма да стане и мина се време -в един прекрасен ден-почна да ми пише,но някак си вече навлизаше в такива теми... да ми прави комплиметни,каза че ще му е кеф нещо да се получи само,че след ден -два ще замине за др държава и тва е малко гадното и ме накара да излезнеме да се видиме и ест. аз като удавник за сламка без да се замисля,се съгласих ..уредихме си кога да излезнеме ..само че инересното беше,че той беше с счупен крак и нямаше как да се разхождаме..и решихме да идем у тях да ядеме чипс,да пийнем бира и да си поговорим..разбира се нищо от последните неща не се случи..когато влезнахме почнахме да се целувахме...стигна се до леглото,НО БЕЗ СЕКС...правихме доста др. неща ( няма как да не се досетите какви други начини има да дост. удоволствие без полов акт,схващате за какво говоря) и така всичко беше ОК..после си тръгнах ..разбрахме се да ида на др ден до неговото даскало...той каза "ами нз ще видя дали ще ида" и така на следващия ден не го видях.не дойде на даскало и на по-другият го гледам с някаква мацка,с която също излизаше под ръка .. а той на другия ден е трябвало да замине за .... . Мен ест не ми стана приятно,много глупаво ми стана,защото като някаква 12 годишна се хванах,не че съм си мислила,че няма да стане така,ама някак си лека се почувствах-използвана...и така той замина...уж се счита,че ходи с онази мацка,която незнае за мен и се мина,месец ..два аз го преодолях ..и след известно време той пак се сеща и ми написа следното :
[31.8.2010 г. 17:18:18] * * *: hey
[31.8.2010 г. 17:18:19] * * * : gabi
[31.8.2010 г. 17:18:20] * * *: kak si
[31.8.2010 г. 17:18:40 |٭Gabbyyy...: ami dobre sam kefq se tyka na edni ot moq
[31.8.2010 г. 17:18:42] ٭Gabbyyy....: klas
[31.8.2010 г. 17:18:45] ٭Gabbyyy....: 4e stanaha shofiorki
[31.8.2010 г. 17:18:45] ٭Gabbyyy....:
[31.8.2010 г. 17:18:50] ٭Gabbyyy....: ami ti?
[31.8.2010 г. 17:19:09] * * * : em sl muzika
[31.8.2010 г. 17:19:22] * * *: i se setih za edno neshto
[31.8.2010 г. 17:19:31] ٭Gabbyyy....: koe neshty
[31.8.2010 г. 17:20:00] * * *: za nas 2-mata
[31.8.2010 г. 17:20:05] * * *: kato bqhme v nas
[31.8.2010 г. 17:20:10] * * : (blush)
[31.8.2010 г. 17:20:40] ٭Gabbyyy....: emi da..
[31.8.2010 г. 17:20:43] ٭Gabbyyy....: beshe hubavo..
[31.8.2010 г. 17:20:50] * * * : haresa li ti
[31.8.2010 г. 17:21:06] ٭Gabbyyy....: mi az si te haresvah
[31.8.2010 г. 17:21:13] ٭Gabbyyy....: mislish 4e ne mi e bilo hubavo
[31.8.2010 г. 17:21:31] * * * : i na men mi haresa
[31.8.2010 г. 17:21:53] ٭Gabbyyy....: a togava shto te vidqh sled 2 dena s ??? pod
[31.8.2010 г. 17:21:54] ٭Gabbyyy....: ryka..
и след няма и час бях блокирана ...![]()
та искам просто да изразите мнение по въпроса как гледате на такива момчета ..имате ли сте подобна ситуация .. и така вие сте ...![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Играл си е с теб,може би заради "хвани си кака да те отрака".
искал е да те чука и ти не си му дала
и сега какво?
иска те за секс
ти решаваш![]()
е не го е получил ...няма и да го получизле си е момчето...ама се ядосвам на себе си ...защо се дразня,защо ми е зор ... защо въобще ми пука ...
![]()
Как ме дразнят такива, които си мислят, че могат да си се сещат по всяко време за тва и онова и всичко да им идва на тепсия. За жалост много момичета играят играта... Не го разбирам тва.
+++Първоначално написано от Punisherrr
all day... all night... what the fuck?!
ем явно от там идва и това,че ме е блокирал ..просто се държах на място ..видял е че този път няма да го бъде ...Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Отговора знаеш какъв е ...този,който всички дават.А съвета ми,мило момиче, е да не се доверяваш толкова лесно на тея същества мъжете,а само на тези,които наистина си заслужават![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Хванала си се на въдицата. Хубавото е,че си разбрала грешката си и няма да я повториш. Остави го,само иска да си играе с теб.
Била си просто забавление за него,нищо повече.А сега те е търсил за секс-ако нямаш грам достойнство и се считаш за подметка на мъжете отивай при негоНа такива свине не им се връзвам на акъла-искат връзка-ще чакат секс.А най-ми е интересно защо ти си му се навила на акъла да му правиш свирки и к'во ли не на първа среща в тях?За мен,без да ми се обиждаш това показва,че си леко момиче и даваш прекалено лесно на всеки...Не искам да те обиждам,но това си е мое мнение...
[/i]
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
като го оставиш се обади.![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
някъде да съм казвала,че съм му правила свирки ...не ставаше дума за такова дост. на удоволствие ..![]()
![]()
![]()
и това ми се случва за пъври път...с никой друг не съм правила подобно нещо ..
![]()
Първоначално написано от gabsit000
Каквото и да е било(не ме и интересува) е все едно-дали ще е секс,дали ще е свирка,дали ще е петинг...Факта,че правиш такива неща на първа среща(дори и само веднъж) не променят казаното по-горе от менВсе пак всеки си има мнение,аз казвам моето...Щом постваш темата,значи трябва да си готова за всякакви мнения.Разни хора,разни идеали
![]()
Първоначално написано от sasha_90
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Направила си му свирка, той те е чесал... Извъртял ти е номера със счупения крак, ааххахахах. 1 топче бинт, обвиване, оох болиии, доктора каза, че ако правя секс ще се почувствам по-добре. Забрани ми да пия обезболяващи, защото имам алергия към немизулид. Изпитвам ужасна болка и неговото мнение е, че сексът в случая е най-доброто болкоуспокояващо. Отделно сложил няколко пласта бинт, за да изглежда подуто и лежи вкъщи безпомощен на леглото. След работата, на другия ден го гледаш бяга 50 метра за 5.6 и вдига 150 от лег пресата...![]()
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
чак в такъв филм не се е вкарал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()