- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с изпускане
Здравейте
Имам проблем които искам да споделя.
За трети път днес , се изпуснах по време на секс .
Под изпуснах имам впредвид че усещам как ми идва , спирам за да мине чувството , и в този момент гледам как презерватива се пълни със сперма.
Не ми става много приятно , на приятелката ми също .
Изключвам голяма превъзбуда защото си правим редовно секс .
Какъв може да е проблема , моля помогнете. На 16 години съм
Поздрави
![]()
Ето го проблемът.Първоначално написано от sadface1112
![]()
Просто неможе да се здържа... от възбуда еПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
поне според мене
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Прекалена превъзбуда, по-малко любовна игра. Направете малко почивка, седмица поне![]()
Едва ли проблема е във възрастта , по скоро от това че немога да се сдържам
Другото което е че на нас определено ни лиспва любовната игра .. дали заради мястото или позата незнам но няма нищо повече от обарване и секс .. изкл свирки и лизане![]()
И в това е проблемътПървоначално написано от sadface1112
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ако имате време и желание след като го направите изчакайте няколко минути и като ви дойде мерака пак го направете. Направо ще се учудите от продължителността на акта. Естествено гледай да подмиеш чурката и пак с кондом ... сещате се защо.
Повече упражнения и всичко ще си дойде на мястото.
И аз имам същия проблем с тази възбуда, пробвай преди да свършиш при голяма възбуда да си стиснеш главичката на онази работа, действа добре.
И да попитм при кое свършването е по-бавно...по-дълга или по-къса любовна игра?
Сменяйте позата по често .. Повече любовна игра за да ви се види по дълго .. Или се научи с пръсти и език ..
Напротив - любовната игра би ускорила свършването.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
ТВЪРДО съм ЗАД тебПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..