- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко често спортувате ?
целогодишно, сам тренирам DnB dance.. X-Outing още наречено.. карам колело пролет, лято и есен.. другата зима ше пробвам също с колелообичам да се разхождам, да бягам..
Ами аз не спортувам, така де 2-4 часа разходка с кучето на ден ми стигаПък и няма за какво точно да спортувам ..
Единствено което правя от 1 месец и надали ще продължи дълго е някакво упражнение за стягане на корема ..
![]()
*сън*
попринцип не тренирам,ама на всяко габба парти подскачам по цяла нощ пред колоните![]()
и след тва 2дни не мога да стана от леглото
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Целогодишно
Фитнес ама с мой налични уреди и т.н. зимата и през останалата част на годината
Планинско и обикновенно каране на колело лятото
разнообразно и други неща,но това е главните.
Домашен фитнес си правя целогодишно и сега лятото си карам колело. Ако се брой това, че и постоянно ходя доста пеш - също. Държа на добрата фигура, а и съм доволна от резултатите.![]()
Добрата фигура е много важна - за мен много. Не пропускам фитнесаПървоначално написано от didi0804
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Коогато съм на даскало имаме 3 пъти в седмицата физическо и тогава спортувам а инъче не, но лятото има случаи когато излизам с колелото или с мои приятели играем с топка.![]()
целогодишно...през учебно време тренирам волейбол а сега през лятото сутрин кум 5 и половина ходя да бягам![]()
2-3 пъти в седмицата ходя на фитнес по 2 часа на ден. Иначе всеки ден си разхождам кученцето, 1час сутрин и 1 вечер. Ако ми доскучае може и през другото време. Когато ми скимне правя и по 30-40 коремни преси.![]()
![]()
chefk0
postoqnno basketball football tenis na masa![]()
Еми за момиче не е много зле.Аз съм момче и на 100-110 цели се измарям и не мога повечеПървоначално написано от Diiddy
зимата ги правя по 50-60, ама сега в това горещото ..Първоначално написано от remix1912
chefk0
Човек винаги ще намери по всяко време какво да спортува стига да има време зимата поне неква гимнастика стига![]()
утре като отида при баба започвам секи ден да спортувам
`only God can judge me!
Аз преди спортувах плуване много интензивно- 6 пъти в седмицата по 1ч и половина, но от 2 години не спортувам. Сега лятото правя упражнения за корем, пак почнах плуване, но не като състезателка (4 пъти седмично), тенис 2 пъти и фитнес веднъж. Като почне училище, ще трябва да се откажа от тениса и от част от плуването.![]()
Всъщност не обичам да спортувам.Рядко се случва да правя коремни преси,но през деня много го удрям на ходене.
И това си ми е достатъчно.
![]()