- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Знаменосец помощт!
Момчета и момичета избран съм за знаменосец на училището,но не искам да носа гейските панталон и риза ... просто не искам приятелите да ме виждат облечен в тез гадни дрехи ... дайте съвет. Карам се с майка ми за това и до понеделник 13 трябва да съм решил. Кажете ако сте на мое място какво бихте избрали.![]()
Аз бих,кефи ме това![]()
Иначе не е важно кой какво мисли,
ти решавай..Ако на теб ти харесва това,
бъди знаменосец - ако не,не..
Да не ти пука какво ще мислят тези
твои "приятели"...
Ти си живееш ТВОЯ живот,не техния![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нямаше да се съглася след като знам как всички се подиграват на знаменосците. Във всички се поражда смях просто. Особенно,ако е някой как да се изразя "по-вървежен" в училище.А и не мисля ,че кой знае колко ще ти помогне в образованието. Никаде в дипломата няма да ти пишат " най-великия знаменосец"![]()
Не бих се съгласила попринцип.
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
мерси реших се няма да съм и аз това казвах на майками .. не искам да отнасям подигравки аз см готин чуекПървоначално написано от SuMmEr_KiSS
:P
![]()
Струва си да опиташ. Дали си готин не се определя от това дали си бил знаменосец или не![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
oh незнам не съм решил все ощеПървоначално написано от FlowerPower
![]()
Тъпо е да носиш некво знаме тъпо е и да носиш гейски дрехи.Откажи се ако не те кефи и ако мислиш, че другите ще ти се подиграват.Са за некво знаме сеир ли ше прайш.
Абе я стига!Нищо, абсолютно нищо унизително и достойно за подигравки няма в това да носиш знамето на училището.Принципно би трябвало да се усеща като един вид оказана чест, поне както си го представям... Но дори и да не чувстваш нещо специално като знаменосец, аргументите ти да се откажеш са глупави.Дрехите?И като те видят приятели облечен в "тия гадни дрехи", какво?Ще се съберат и ще започнат като стари клюкарки да обсъждат облеклото ти ли?И ти се плашиш от това клюкарстване... ?Звучи смешно.Стегни се и ако не успееш да намериш някоя по - смислена причина да се откажеш, отиди.
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек ще ме разбиеш - ще съм, няма да съм.Какво ти пречи бе, съгласи се.Кой ще ти се смее, то не е срамно.Поне в моето училище на никой не му дреме толко кой е знаменосец, даже е някво яко, де да знам.Сестра ми е знаменоска и никой нищо не и казва.По-добре да се съгласиш, щото ще зарадваш госпожи моспожи, пък ако откажеш може да те помислят за някъв надут.И що па да са смешни костюмите?
трябва да се радваш защото знаменосец не се избира на случаен принциппомисли си нищо няма да ти стане
ее след време ще забравят
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
аз бях тази година отначало не исках ом после викам кфо пък ние сме с униформи ама както си решиш помисли и да станеш не губиш нищо![]()
Ще се вдигнеш в очите на учителите ако си знаменосец, в противен случай ще стане обратното - ще им паднеш в очите ако откажеш. Прецени струва ли си.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Казва се знамедЪъъърржачччччЧч сашеЕ....
Как ще те е срам бе, това е чест, че училището е избрало теб да го представляваш. Добре де, не самичко, ами учителите и директорката, което е по-важното.
Пък и е много красиво мъж с риза. Няма нищо по-хубаво от това. Според теб размъкнатите парцали, каквито е модерно да е носят, са нещо повече?! Еми не, грешиш. Ще ти се подиграват, защото завиждат
И не Саше, знаменосец му се вика, щото го носи през двора, а не го държи на едно място![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Какви гейски,бе.Много мъжки са си униформите.Гейове са тия,които не искат да ги носят
Човек съгласи се! Това е толкова.. преди се е смятало за толкова престижно, но не смятам, че днес думата "престижно" звучи много на място. Но това е както казаха мн хора чест... и наистина не се избира на случаен принцип, щом са те избрали си го заслужил по някакъв начин. Ти ще предтавиш училището си и ако съдиш, че приятелите ти няма да са ти вече такива, защотото си знаменосец кви приятели са това? Според мен се съгласи супер яко е от личен опит, аз бях асистентка
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
и от кога панталон и риза са гейски дрехи![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
тцц аз ако бях слагам байряка отпреде и почвам да го развявам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе каква си ти долна плюнка бре?То да носиш знаме е чест!Но едва ли мОдерно копеленце като тебе си има и най-беглата представа що е това чест и гордост.Първоначално написано от SteadyBG
На твое място,мамка му,добре,да ПРЕДПОЛОЖИМ че някога в някой мой хероинов кошмар бих имал твоята ебалническа дилема,нямаше да се държа като безгръбначното недисциплинирано лекенце,с чийто образ си мислиш че тежкарееш,а щах да бъда благодарен че от сто и двеста кирливи изродчета на МЕН са ми дали знамето в ръката и сами казали - ето,вей там и показвай гордост.
И се пише помоЩ бре,говедо селско.Ти не можеш да пишеш,пък знаме тръгнали да ти дават.Тебе знаеш ли колко бой трябва да ти изяде гърба и задника докъто се очовечиш,а? А? Питам!
Боклук.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Май тая тема вече стана махленска свада
eбeм ти гнусния пeдeрacт, не заслужаваш да си знаменосец
Какъв знаменосец си ти като не можеш да напишеш ПОМОЩ?