- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напълняванее
Здравейте на всички :P ето за какво става на въпрос на 14 години съм и ще бъда 8 -ми клас но съм много слаба незнам дали имам 30 килограма :X краката са ми мн слаби и ръцете ям всичко което ми се яде и което искам и по много но незнам защо нищо не ми се лепи .. :X искам да напълнея малко и да заприличам на човек .. давайте некфи идей лекарства витамини или и азз незнам какво моля ви помогнете ..![]()
Благодаря предварително [hug]
яж много месо и сланина, при брат ми помага и той е същия глист, ама сега се очовечи малко
И аз имам същия проблем но съм се премирила при мен е наследствено (по-точно нз как се казва).![]()
храни се със силни храни
месо , яйца , ориз и прочие
не яж боклуци защото от тях ще затлъстееш
почни да спортуваш важно е за да не затлъстееш а да качиш мускулна маса
така ще заприличаш на човек и няма да имаш проблеми с килата цял живот
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
няма нищо де
яж яйца ориз и тн
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
А как очакваш да напълнееш тогава? :X Яж ако не свинско, поне пилешко месо и риба, също много яйца, сирене, кашкавал..Храни се пълноценно, ако разчиташ само на вафлички едва ли ще стане..Първоначално написано от SmiLe3e
![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
И аз съм така. Тежа 42кг, а изглеждам все едно съм 20![]()
Не ядеш месо.. ми ще проядеш, за да получиш нещо трябва да дадеш малко от себе си..
и хората, които искат да отслабнат не обичат треволяци, кълнове, обезмаслени глупости, но като искат перфектна фигура ядат не ми..![]()
Колко си висока?
познавам слаби и ниски хора, с тегло малко по-голямо от твоето. Ама колкото и да си висока 30 кг са си малко де.
Яж по-калорични, но полезни неща. Няма смисъл да се тъпчеш с боклуци. Може и на диетолог да отидеш.
Ох, винаги съм си мислила, че е по.добре да си много слаб и да си ядеш каквото искаш и да не дебелееш. Май не е много така.![]()
наследствено е ...поне при мен ноо аз заприличах на човек ядях на сила и сега ъсм си супер бирената мая не ми помогна никак даже![]()
![]()
![]()
то и майка ми е била като малка много слаба ама сегаа си е добре :P от днеска започвам да ям насила постоянно и по много ще си купя тия дни бирена мая и ако има ефект ще пишамного ви благодя [hug] ако някой има още идей да казва всяка нова идея е добре дошла ;p
Първо да попитам колко си висока ?![]()
Мога да ти препоръчам за повишаване на апетита пчелно млечице на Актавис. В капсулки е и е много добро. Полезно е за всичко , всъщонст и едва ли ще ти навреди , дори и да не ти помогне.
За храната - яж качествена храна.
Месо , риба , зеленчуци , плодове , всякакви млечни продукти , ядки.
Ядките са висококалорична , но полезна и нужна храна за организма.
Бадеми , лешници - освен богати на мазнини / полезни / са богати и на белтъчини , така че.. Иначе ти разбирам проблема , и ти вярвам , че си е ген , защото и аз от малка съм така , но напоследък , май ми писна да се тъпча вече..Просто писва , да !
И по-пълничките да не си мислят , че ни е лесно..![]()
To infinity and beyond.
Яж мноооооооооооооооого ядки - бадеми, фъстъци....абе всякакви ядки. Една приятелка беше скелет, на анорексичка приличаше буквално, много грозно слаба беше, но ми каза, че е яла адски много ядки и е понапълняла така, разбира се е яла и други неща, най-вече месо. Така че без месо няма как...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
чувала съм че рибено масло помага... но само съм чувала![]()
![]()
Да , рибеното масло би могло да помогне на авторката , но е изключително важно да ни информира колко е висока ??!!![]()
To infinity and beyond.
някъде 1.60 незнам точно а иначе в всяка аптека ли го има или не се намира лесно ?
Ами , да има. И рибено масло и пчелно млечице , което аз ти препоръчвам можеш да намериш лесно. Иначе какво и по колко ядеш , защото за твоята височина 30кг. са дооста малко.
Напиши примерно меню , ако искаш.![]()
To infinity and beyond.
закуска-няма защото ставам към 14:30
обяд- 3 чушки с кайма и ориз
след обяд - някоя филийка или салата
вечеря - супичка или ядене каквото има ;]
Добре е това , което си написала. Между отделните хранения , обаче можеш да добавиш - плодове !! Гледам , че липстват. Както споменахме и преди това - ядки . По 30-40гр. може да си хапваш следобяд.![]()
To infinity and beyond.
това е основното а иначе си хапвам плодове и зеленчуци постоянноядки от време на време но сега ще наблягам
![]()
Би ли пуснала снимка?![]()
Можеш да закриеш лицето , ако не искаш да ти се вижда..
To infinity and beyond.
Фъстъчено масло?