- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета дразните ли се когато...?
Много ми е интересно да попитам мъжката част от форума. Дразните ли се, когато едно момиче плаче/реве/хленчи/хълца и т.н. пред вас? Как ви действа? И въобще смятате ли, че това типично и присъщо поведение за жената и е от полза или по-скоро не? Ако е така защо?![]()
Аз съм момиче,но от моя скромен опит бих казала,че "Женските сълзи ПОЧТИ винаги трогват мъжкото сърце.".(ако имат такова)
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
+ 1 .. Няма как да са непристойни за жената. Нали сме НЕЖНАТА част ... За мъжете е по-необичайно..![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Аз съм момче и съм съгласен.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
обаче има разлика между "плаче" и "хленчи".
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
\Първоначално написано от PyCoKoCkA93
/ Защо вече не те засичам да коментираш раздела "секс"
без тебе е скучно
По темата:Аз лично немога да гледам сълзи в очите на момиче... Но само когато са истински... да седне да се тръшка , щот не е станало нейното.. най-много да отнесе една дълга поздравителна :P :P
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Хахаха,еми няма почти нищо интересно там...Тука е доста по-интересно -различни хора,различни идеалиПървоначално написано от ChalgaBoy
И чак пък да е скучно-все ще се намери някой като мен хем да критикува,хем да окуражава
![]()
![]()
![]()
Ако кажа ,че ми липсваш ще се върнеш ли ? (ako кажеш не , няма да го казвам ха-ха) Тук си е интересно , но е по-трудно за следене , кой каде какво и защо пише... опитах се един ден да следя г/д нещата , след 2-рия час вече бях объракнПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Зависи за какво.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Ако е умрял близък, роднина, приятел... баба в болница и тн. може разбира се.... но да ми реве, защото не е станало на нейното и да се опитва да се изкара жертва... аре бе.
Temet Nosce
벨야카
...meh
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
многоо правилно !!! но да не се прекалява ...Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
Аз съм момиче,но да кажа.. една приятелка почти постоянно хълца,е не постоянно но кажи-речи,15-20 минути или повече нещо такова
ии гаджето й само й се дразнеше и даже й говореше,че го прави нарочно
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Стига с тея зарибявки бе хора,спрете сеПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
Не търся нищо в тоя форум
Май ще ти се наложи да не го казваш
![]()
аз съм момиче,но мразя хленчещи и оплакващи се хора!
Уважявам тези,които се стремят да показват сила,а не сълзи.То най-лесно е да се разплачеш и разхленцаш![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз редовно си ревя пред мъжете.
Единственото, което правят, е да ме прегръщат, успокояват, съветват. И е зарибено.![]()
Едва ли някое момиче ще си размаже грима напразно (ако носи грим.. ) ;р
Стига да има уважителна причина за рев - ОК - определено женските сълзи будят съчувствие в мен. Но има моменти, когато се реве за глупости и такива моменти ,в които трябва да се сдържат сълзите - тогава по-скоро мога да се издразня яко.
ако някое момиче се разплаче пред мен ще ми стане неприятно/гадно,ако аз съм причината
в един момент тва да им ревеш постоянно ще им омръзне : )..Първоначално написано от cherinka
Случва ми се от време на време да се разплача пред момче, но винаги е за нещо по-съществено.. случвало ми се е и момче да плаче пред мен..
Зависи какво е момичет.В смисал ако ми е просто приятелка,ще ми е чудно какво е станало и ще искам да разбера.А ако е някое гадже на която много да държа ще разбера какво е станало и ще направя всичко възможно за да и оправя настроениеро.А попринцип женския плач и хленчене ме изнервят,защото се чудя какво да направя и въобще това е ебаси гадното женско оръжие.Плаче ли пред мен съм безсилен.... :[
[img][/img]
Според мен плача е признак на ранимост. Попринцип плача често, но когато съм си вкъщи и никой не ме вижда. Само сегашния ми приятел ме чувал (по телефона) да плача и му стана мноого кофти. Просто не искам някой да ме вижда да плача, защото започава едноо дълго обясняване кой, кога, какво и т.н.![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Има ли причина, ще ми стане много гадно. Ама тези безсмислени ревове и викове, че не станало на тяхното, това ме кара да се смея много бурно и почвам да кова изречения със сарказъм, което хич не е добре за този, към когото отправям думите. Сълзите се пазят за сериозни неща и просто когато не се издържа, а не за щяло и нещяло.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
При мен се случи веднъж да ми се насълзят очите пред едно момче. Той ме погледна в очите и ме попита само: "Какво ти има?" Аз си изтрих сълзите, а той изчака да ми мине и да сменя темата на разговора. Пълен идиот, дори не ме успокои, а знаеше, че той беше причината да ми е гадно....Първоначално написано от xNiKx
![]()
![]()