.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Ако е умрял близък, роднина, приятел... баба в болница и тн. може разбира се.... но да ми реве, защото не е станало на нейното и да се опитва да се изкара жертва... аре бе.
    аз съм момиче, но също съм на това мнение
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Зависи от причината, естевствено. Аз никога не съм плакала пред момче.. Ако не се брои един идиот от компанийката, който стана свидетел на групов момичешки рев задари края на лятото. Ама попринцип мога да си контролирам емоциите... Едва ли мога да се разплача пред някого.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Зависи от причината, естевствено. Аз никога не съм плакала пред момче.. Ако не се брои един идиот от компанийката, който стана свидетел на групов момичешки рев задари края на лятото. Ама попринцип мога да си контролирам емоциите... Едва ли мога да се разплача пред някого.
    Плачат е признак на слабост,а ти определено си една силна жена. Евала ! Ще ти се случи да се разплачеш пред някого , на всеки му се случва рано или късно
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

^ Ехх, сладура той.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    на мен рядко ми се случвало да плача пред момче,но не мисля,че е някакъв проблем да го правя
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повечето реват само от самосъжаление и щото са жадни за внимание и съжаление, дори когато самите те са причинили страдание на някой заради тъпотията си. В тоя случай не само се дразня... подобни крокодилки много.

Иначе ако е някое свястно момиче (почти никога не се случва) и има основателна причина, естествено ще ми е адски гадно, защо да се дразня... надали ще искам да е тъжна.

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Повечето реват само от самосъжаление и щото са жадни за внимание и съжаление, дори когато самите те са причинили страдание на някой заради тъпотията си. В тоя случай не само се дразня... подобни крокодилки много.

Иначе ако е някое свястно момиче (почти никога не се случва) и има основателна причина, естествено ще ми е адски гадно, защо да се дразня... надали ще искам да е тъжна.
    +1 .....
    а когато момиче плаче особенно някое от заобикалящите ме момичета
    е защото им е станало тъпо че никой не им обръща внимание.Почват да ми реват...е това го мразя искрено ....иии когато питаш защо плаче казват : Не е твоя работа махай се .... досега не ми се е случвало момиче да плаче за нещо по сериозно...

Град
    няма значение
    Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Аз съм момиче,но от моя скромен опит бих казала,че "Женските сълзи ПОЧТИ винаги трогват мъжкото сърце.".(ако имат такова )
    многоо правилно !!! но да не се прекалява ...

точно
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

Не,по скоро би ме трогнало.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    ChalgaBoy, да ти го начукам в малките букви, научи се да пишеш лични съобщения, бе момче.

По темата: Не мисля, че е лошо момичето да си изразява чувствата.. даже бих се зарадвал, че ми вярва до такава степен, че да се отпуска напълно пред мен=

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Пред 1 момче съм плакала и.. не, не му стана гадно... Издразни се по-скоро, да...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Пред 1 момче съм плакала и.. не, не му стана гадно... Издразни се по-скоро, да...
    Много зависи и от ситуацията, майна

Случи ми се веднъж и без малко и той да ревне... Не исках да става така, но беше станала невероятно голяма каша и просто се сринах пред него.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Понякога ме трогват, но не бива да се прекалява. Трудно понасям прекалено емоционалните жени, които реват за най-малкото нещо. Предпочитам по-уравновесените. Много зависи какво е отношението ми към жената и в какъв момент се случва. Да кажем, че умея да успокоявам.

аз съм момиче и не мога да плача пред момче , просто не мога

Обичам те !

Мен ме дразни да плаче изобщо някой пред мен.Още повече ако няма сериозна причина.Дори ми е противно да плаче момиче пред мен

Мега фен
    Град
    Earth...
    Дали се дразна? Ама ти сериозно ли?

Колкото се може по-далече от такива момичета!

Ако причината заради която плаче е сериозна не ме дразни..
    Но ако е някфа маймуна подводна немога да я изтрая ;д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ооо, мен определено ме трогват мъжките сълзи. От любимите неща ми е.
    Инак, и да го дразни, и да не го дразни - нервачка съм, рева от изнервяне - ако не му изнася, чиба.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Стига да има уважителна причина за рев - ОК - определено женските сълзи будят съчувствие в мен. Но има моменти, когато се реве за глупости и такива моменти ,в които трябва да се сдържат сълзите - тогава по-скоро мога да се издразня яко.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си