- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета дразните ли се когато...?
аз съм момиче, но също съм на това мнениеПървоначално написано от umri
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Зависи от причината, естевствено. Аз никога не съм плакала пред момче.. Ако не се брои един идиот от компанийката, който стана свидетел на групов момичешки рев задари края на лятото. Ама попринцип мога да си контролирам емоциите... Едва ли мога да се разплача пред някого.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Плачат е признак на слабост,а ти определено си една силна жена.Първоначално написано от kombarka
Евала ! Ще ти се случи да се разплачеш пред някого , на всеки му се случва рано или късно
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
^ Ехх, сладура той.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
на мен рядко ми се случвало да плача пред момче,но не мисля,че е някакъв проблем да го правя
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Повечето реват само от самосъжаление и щото са жадни за внимание и съжаление, дори когато самите те са причинили страдание на някой заради тъпотията си. В тоя случай не само се дразня... подобни крокодилки много.
Иначе ако е някое свястно момиче (почти никога не се случва) и има основателна причина, естествено ще ми е адски гадно, защо да се дразня... надали ще искам да е тъжна.
+1 .....Първоначално написано от JakesInsanity
а когато момиче плаче особенно някое от заобикалящите ме момичета
е защото им е станало тъпо че никой не им обръща внимание.Почват да ми реват...е това го мразя искрено ....иии когато питаш защо плаче казват : Не е твоя работа махай се .... досега не ми се е случвало момиче да плаче за нещо по сериозно...
Първоначално написано от vIKToriYa
точно
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !
ChalgaBoy, да ти го начукам в малките букви, научи се да пишеш лични съобщения, бе момче.![]()
По темата: Не мисля, че е лошо момичето да си изразява чувствата.. даже бих се зарадвал, че ми вярва до такава степен, че да се отпуска напълно пред мен=![]()
Пред 1 момче съм плакала и.. не, не му стана гадно... Издразни се по-скоро, да...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Много зависи и от ситуацията, майнаПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Случи ми се веднъж и без малко и той да ревне...Не исках да става така, но беше станала невероятно голяма каша и просто се сринах пред него.
Може би там и тогава друга съм била ...
Понякога ме трогват, но не бива да се прекалява. Трудно понасям прекалено емоционалните жени, които реват за най-малкото нещо. Предпочитам по-уравновесените. Много зависи какво е отношението ми към жената и в какъв момент се случва. Да кажем, че умея да успокоявам.![]()
аз съм момиче и не мога да плача пред момче , просто не мога
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото се може по-далече от такива момичета!
Ако причината заради която плаче е сериозна не ме дразни..
Но ако е някфа маймуна подводна немога да я изтрая ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Ооо, мен определено ме трогват мъжките сълзи. От любимите неща ми е.
Инак, и да го дразни, и да не го дразни - нервачка съм, рева от изнервяне - ако не му изнася, чиба.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
+1Първоначално написано от experiment_m