.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе

Къдрава коса

Който също има проблеми с къдрава коса да пише!

Град
    Русе
    Хоро моля Ви помагайте! Преди една-две години косата ми се накъдри и не мога да си направя никаква прическа !Родитилите ми не искат да ми купят преса за косара,а сешоара ни е счупен!!!Който има някакви идеи да пише,защото съм сигурна,че и други имет същия проблем!!!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Не знам дали ще помогне - след баня докато е още мокра косата я реши, реши и така докато изсъхне. Това ми хрумна току-що.

Град
    Русе
    Габенце не мисля , че ще стане! И след това пак ще се накъдри ти знаеш много добре!!!

Леле умирам си за такава коса! Хей, момиче гордей се, ти имаш уникална коса!

А ако все пак мислиш че ти пречи, пусни една-две снимки да видим какъв е проблема.

Пустни снимки!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Снимки, снимки
    Иначе не смятам, че ще е толкова трудно да събереш 25 лв. примерно да си вземеш една хубава преса сама. На леля ми е супер хубава за 26 лв. От преди 2-3 години. Сега са по 15-20 лева.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Напълно те разбирам , но това всъщност не е проблем , просто трябва да знаеш как да се грижиш за къдричките и ще имаш супер прическа.

1 . прическата - пластове . стоят мн добре на къдрава коса, но се консултирай с фризьорка . Да знаеш че колкото по-дълга толкова по-добре

2. подходящи шампоан и балсам препоръчвам ти => http://www.balea.de/cgi-bin/balea_pr...&hp=1283878531

3. ограничи ресането - знам че звучи тъпо, но всъщност не е или я реши вечер, а сутрин само прокарай пръсти ( естествено ако си като кошница в главата се реши)

4. след баня я намачкай с балсам без отмиване

5. не я вързвай много много

Това е ( поне за това се сещам) - все пак пусни снимки

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми събери пари и си купи с преса или просто се примири, че си къдрава

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Още докато ти е влажна косата след баня си я мачкай с пяна за къдрици.Става супер!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Щом нямаш варианти за изправяне просто оформяй къдриците по някакъв начин-пяна, шампоани, балсами.. Хубаво оформените къдрици за мен изглеждат страхотно.

А ако толкова искаш преса-събираш пари и си купуваш или за рожден ден караш някой да ти подари. Въпреки че родителите ти са прави, че не искат да ти взимат преса, нищ, че и аз ползвам де.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от ginny
    Напълно те разбирам , но това всъщност не е проблем , просто трябва да знаеш как да се грижиш за къдричките и ще имаш супер прическа.

1 . прическата - пластове . стоят мн добре на къдрава коса, но се консултирай с фризьорка . Да знаеш че колкото по-дълга толкова по-добре

2. подходящи шампоан и балсам препоръчвам ти => http://www.balea.de/cgi-bin/balea_pr...&hp=1283878531

3. ограничи ресането - знам че звучи тъпо, но всъщност не е или я реши вечер, а сутрин само прокарай пръсти ( естествено ако си като кошница в главата се реши)

4. след баня я намачкай с балсам без отмиване

5. не я вързвай много много

Това е ( поне за това се сещам) - все пак пусни снимки

+++
    аз съм с къдрава коса и си я харесвам

Град
    Maina Town
    Ами и аз съм с къдрава коса, но без да я намачкам с пияна, балсам или нещо подбно почти не излизам. Имам преса и то доста добра, Мнението ми за пресите попринцип е

1. Кой каквото иска да приказва преса под 70 лева-не става.
    2. Ако е много къдрава косата няма да имаш желание всеки ден да се изправяш приблизително 2 часа.
    3. Трябва да имаш доста опит с пресата за да може да изправиш къдрава коса и тя да седи добре.
    4. Ежедневното и излишно горене на косата за мен е излишно.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Град
    Русе
    Съжалавам,но сета не мога да ви пусна снимка след 2 дена ще ви дам да видите някак ,защото още не мога да пускам линкове !Но преди един ден се подстригах на стъпала и крив бретон само,че е по-късаМдо раменете...Иначе след като се изкъпя я връзвам, а бретона го защипвам с фиба,защото ако не го направя на сутринта съм като Цар лъв Косата ми не е къдрава като на афро американците,а зд-скоро долния пласт е на едри къдрици , а горния бретона на ситни къдрици като на овца !!!

Бритона ако ти разрешат си го изправяй. На мен много много не ми харесва бритон, който не е изправен поне малко. А закъдриците, какот аз и другите ти казахме, ги оформяй.

Град
    BurgasS
    Няма друг начин да я изправиш освен с преса ,а може да ползваш пяна например да си я оформяш по-добре
    А и щом ти е на пластове ще ти се чупи повече и бретон също не ти трябва ;д

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Бритона ако ти разрешат си го изправяй. На мен много много не ми харесва бритон, който не е изправен поне малко. А закъдриците, какот аз и другите ти казахме, ги оформяй.
    +1
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си