.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ще ми режат гемчето

Плс кажете дали боли като се маха късото гемче щото утре сутринта ще ми го махат с пълна упойка и мене ме е шубе нещо

ПП на 13 съм!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Когато си под пълна упойка ти спиш...Не усещаш нищо.
    А за ефекта след това не знам нищо.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

SK0RP10N
    Guest
    Това е за темата "Фимоза" по-горе.
    Аз съм с премахнато гемче, и аз бях с пълна упойка - болка НИКАКВА.
    Просто усещаш, как почва да ти се вие свят и всичко се размазва и заспиваш адски бързо, след което директно се събуждаш в някоя стая, настанен в легло.
    Ако операцията се направи добре, болки след това пак НЯМА (както бе при мен).
    Няма нищо страшно

Мина добре още ми се вие свят от упойката коята беше в 8 часа.Е да нищо стра6но няма

SK0RP10N
    Guest
    8 часа упойка !?
    Нещо си се объркал.
    При мен цялата операция е преминала за по-малко от час (около 40 минути, някъде) и се събудих след 15-тина минути след края на операцията.

Лекарите не хапят. /Уверих се /
    Бтл и аз се събудих около 30 мин след операцията, ама ми се спеше адски много и си дремнах още 2-3 часа..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

SK0RP10N
    Guest
    Аз щом се събудих, веднага почнах да правя опити да разбера, какво става около мен.Бях силно дезориентиран (предполагам като всички останали, претърпели пълна упойка) и мозъкът ми работеше на 100% performance - толкова трескаво и ясно мислене рядко имам, ама крайниците ми не се поддаваха много на команди (т.е. по-трудно си координирах ръцете и краката) и не виждах почти нищо (в началото до 1 метър пред мен и то адски размазано).Добре, че телефонът ми е с touch screen, та ми бе по-лесно да се обаждам на разни познати веднага след упойката, за да ги псувам и ебавам, че съм оживял (незнайно защо го правех това)

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Аз щом се събудих, веднага почнах да правя опити да разбера, какво става около мен.Бях силно дезориентиран (предполагам като всички останали, претърпели пълна упойка) и мозъкът ми работеше на 100% performance - толкова трескаво и ясно мислене рядко имам, ама крайниците ми не се поддаваха много на команди (т.е. по-трудно си координирах ръцете и краката) и не виждах почти нищо (в началото до 1 метър пред мен и то адски размазано).Добре, че телефонът ми е с touch screen, та ми бе по-лесно да се обаждам на разни познати веднага след упойката, за да ги псувам и ебавам, че съм оживял (незнайно защо го правех това)
    Хахахах..Аз помня, че се събудих яко пресъхнал..Всичко бе крайно размазано и някак видях сестра да минава през коридора..
    -Сестраа..
    -Чакай малко
    След малко идва:
    -Сестра, може ли да пия вода??
    Сестрата поглежда часовника:
    -След 1-2 часа.
    -Добре-и пак заспах..След час два майка ми влязла в стаята и ме събуди, пих вода и си пуснах филм на телефона..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

SK0RP10N
    Guest
    Е, аз ги бях псувал, когато се събудих от упойката.
    Устата ми бе адски пресъхнала, защото вече 12 часа не бях пил вода.
    Баба ми, която беше в стаята, когато се събудих, ми разказва, как съм викал:

Е, ще ви е*а пу*ката майна, дайте ми водка, ром, ракия или бира, че умирам от жажда.Heil Hitler !

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Е, аз ги бях псувал, когато се събудих от упойката.
    Устата ми бе адски пресъхнала, защото вече 12 часа не бях пил вода.
    Баба ми, която беше в стаята, когато се събудих, ми разказва, как съм викал:

Е, ще ви е*а пу*ката майна, дайте ми водка, ром, ракия или бира, че умирам от жажда.Heil Hitler !
    ЛЕЛЕЕ разцепих се!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си