- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И при вас ли е така?
От всяко момче, в което съм била влюбена, съм взимала по нещо. Става въпрос за черта на характера, за ъгъл на мислене, за интерес, вдъхновение...
Тези неща влизат в мен. Колкото ме обогатяват, толкова и ме тровят. На моменти, когато изпадна в съзерцание и меланхолия, ми е трудно да разгранича своя Аз от научените от тях неща - сраснали сме се, но не сме едно цяло. Усещам частички от тях в себе си. Понякога, когато кажа, видя, направя нещо, си казвам "Ахааа, и той би постъпил така".
Интересно ми е дали и при вас е така, или това е плод на ужасната ми и (което е по-лошо) скрита чувствителност.
all day... all night... what the fuck?!
Има нещо подобно и при мен,но пак наблягам на думата подобно!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Сподели какво.Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
all day... all night... what the fuck?!
И аз съм чувствителна натура,но гледам да "взема" само положителните неща от характера на човек,а отрицателните ги пренебрегвам...Но чак да се сещам дали този или онзи би направил така...НЕАко има нещо,което да ми е харесало,започвам и аз да се стремя да е така,но без да навлизам в подробности кой и как го е правил същото...Излишни спомени и хабене на време
Продължавам напред-щом веднъж съм сложила точка на някаква връзка или влюбване НЕ се връщам назад,за да изпадам в излишни подробности за човека...Щом съм затворила една страница,тя си остава такава !!!
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ами примерно взимам някъв израз,който те са използвали често.Първоначално написано от ScarletBite
Едно момче казваше,когато няма да направи нещо:"Знаеш ли кога,точноооооу никогааа"...та такива незначителни неща.Не е кой знае кво ама...все пак![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
добре че не взех нищо от последната
ОДИН!!!
За мен това е напълно нормално. Забелязала съм, че доста черти от характера ми се доближават до тези на бивши мои приятели (не само за гаджета говоря). Но не виждам нищо което би ме смутило, все пак съм в такава възраст, в която си формирам характера и личността. Много хора ще минат през мен както и много хора са си отишли от живота ми, но никой няма д ами промени изцяло мисленето все пак си имам някъква ''ос'' около която се въртя, но много малко хора биха ме разбрали.
(#) ...thats a cookie...
Хаа .. мислех да пускам подобна тема ..
При мен е маалко по - различно. Аз им 'крада' хобитата :Д Бившия ми свиреше на китара - и аз започнах.. Сегашния е скейтър .. Познайте - и аз се зарибих по тези неща ..
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Аз взимам нещо от характера на всеки човек, който познавам. Несъзнателно или не, така се получава винаги.
И спря да се върти за миг земята..
Да, на мен също ми се е случвало, когато прекарвам много време с някой да придобивам негови черти. Понякога хубави, понякога не толкова. Например покрай сегаашния ми приятел започнах да осъзнавам, че абсолютно никой няма право да ме нагрубява по никакъв начин. Преди оставях хората да ме обиждат, а на всичкото отгоре след това им правех най-разни услуги. (като подсказване на тестове, гледане на малките им братчета/сестричета и подобни) Сега също съм готова на услуги, но само на някой, който ги заслужава. Благодарна съм му за това. Така че, според мен е нормално, когато ходиш с някой да взимаш негови фрази (както каза някой по-горе), черти от характера, движения и прочие.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Да, специално от последния взех. И то доста взех. Това обаче не ме притеснява. Сметнала съм, че ми е полезно - ползвам го, когато спре да ми бъде такова, ще го изкореня.
И при мен е същото,не само от гаджета,ами и от приятели.Нали хората са казали-с какъвто се събереш такъв ставаш.Първоначално написано от xoxi
![]()
Може да се каже,че и при мен е така,но не с всички,а само с тези,от които е имало какво да се научи.
"Понякога, когато кажа, видя, направя нещо, си казвам "Ахааа, и той би постъпил така". "
![]()
![]()
От бившата съм взел само един маниер на чесане на носа, за характер мисля, че нищо не съм придобил![]()
Като черта от характера и навици- не.
По-скоро промяна относно гледната ми точка, начина на мислене.
.. Сеш` се.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Да.. и при мен е така.. понякога за добро, понякога за лошо..Първоначално написано от xoxi
![]()
Някой беше казал: Nothing of me is original. I'm the combined effort of everyone i've ever known!Първоначално написано от 7227
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Би било странно ако е обратното![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И при мен е така,искам не искам просто осъзнавам,че съм взела просто нещо от него....Първоначално написано от xoxi
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Мм не, при мен не е така. Не мисля, че има някоя частичка от някой мои бивш в мен. Но от сегашната ми връзка съм сигурна, че ако се разделим, ще нося не само една частичка от него в мен,а много..
И не само от партньори,но и от приятели и всеки,с който имам по-гъсти отношения. Такъв човек съм,че имам способността да (както се казва) прихващам. Хората не случайно са казали - с какъвто се събереш-такъв ставаш.
От сеганшия взех много неща - маниери, начин на говорене .. Дори и начин на мислене! Слава Богу, не взех нищичко от предишния :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Нормално е да заимстваш малки черти от поведението на околните, не само от половинката си.
Това е подсъзнателна имитация. Другите също те имитират... нали човек изгражда характера и поведението си именно чрез копиране от по-възрастните, докато е по-малък.
Като пораснем също е така, само че тогава вече се "имитираме" едни други.
Не можете да ме убедите, че има някой, който да е изцяло "уникален" и да не прилича по нищо на останалите.
Че нали затова сме хора.![]()