.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Спирали

Спирали

Може ли да ми кажете някоя спирала която не исъхва бързо да е за обем и удължаване?

ами аз използвам една ' Голдън роуз' по 4 нещо си за удължаване и направо кара миглите ти да пърхат .. хах много ми харесва и не е много скъпа , пък и аз не си взимам кой знае какви 'скъпите спирали' ...

аз съм много доволна от Ейвън - supershock и superfull midnight. Но мисля че са само за удължаване

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Аз ползвам Maybelline Falsies..мн е хубава,мн съм доволна

Аз съм със maybelline colossal 100% black

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Maybelline Colossal .. Страхотна е. По принцип обичам разнообразието, но тая спирала си я купувам вече за 5ти път.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз съм с maybelline mascara и съм доволна (:

Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    Аз ползвам Maybelline Falsies..мн е хубава,мн съм доволна
    +1
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз съм с maybelline colossal.
    Скоро хванах цаката на засъхващите спирали. Купувам си капки за очи Systane от дневните дози /представляват едно гутаторче и в него течност/ за 50 стотинки едното и капвам една капка. Спиралите стават като нови.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Аз съм с maybelline colossal.
    Скоро хванах цаката на засъхващите спирали. Купувам си капки за очи Systane от дневните дози /представляват едно гутаторче и в него течност/ за 50 стотинки едното и капвам една капка. Спиралите стават като нови.
    Благодаря за съвета.
    А аз искам да попитам. Имам maybelline new york volume express, досега не съм ползвала спирали. И искам да попитам дали някой я е ползвал и какво е мнението му. Като си сложих, миглите ми станаха мнооооого по-дълги и останах доволна.
    Седях там и плаках,
    молех се и чаках.
    Ти погледна ме и запя
    песента за булото на нощта.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Maybelline Colossal .. Страхотна е. По принцип обичам разнообразието, но тая спирала си я купувам вече за 5ти път.
    Абсолютно съгласна. Въпреки , че съм ползвала дооста спирали по-скъпи от тази , мога да кажа , че за цената си , а и не само спиралата е страхотна.
    To infinity and beyond.

Точно гледах някаква промоция на една спирала за обем и удължаване на Буржоа.

Може да е хубава. Ако някой я е ползвал, моля да сподели отзиви.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Avon Supershock

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Абсолютно съгласна. Въпреки , че съм ползвала дооста спирали по-скъпи от тази , мога да кажа , че за цената си , а и не само спиралата е страхотна.
    +

На Мейбълин са хубави и не много скъпи, имам 2. Една приятелка си купува на Буржоа, скъпички са, но са страхотни, особено със силиконовите четки.

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Точно гледах някаква промоция на една спирала за обем и удължаване на Буржоа.

Може да е хубава. Ако някой я е ползвал, моля да сподели отзиви.
    а от каде мога да я намеря аз съм от Хасково ако някои е от тук можели да ми обясни точно от каде

Аз съм с на Буржоа "Volume Glamour Ultra Curl" и съм супер доволна. Взех си я защото търсех за обем и извивка, а не за удължаване. Беше около 14-15 лв.
    Tell me what you want to hear
    Something that delight those ears

I'm sick of all the insincere
    So I'm gonna give all my secrets away

и аз съм с Colossal 100% Black много е добра тая спирала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си