- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си намеря гадже ...?
Не бъди тъп идиот и все някоя ще ти пусне.
Не са трудни, просто ти си задръстен явно...
Akо искаш да разкараш някоя , работи и то много :P само бъди готов да избегваш шамариПървоначално написано от 7227
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Хахахха..Същият проблем имам..И да мисля и да не мисля.Само мисля за нови начини да бутвам сайтовете т.е екплойти,инжексийки.В главата ми няма нищо друго освен кодове..Ако не говорим на тема "Компютър"т.е независимо какво,но свързано с компютри(каквото и да е,нейни проблеми с пс-то,въпроси и тн)просто не мога да обеля дума..А момичетата не мислят много за тия неща![]()
Кухите п*тки мислят главно за пари и как да ги пръснат за себе си, а дали ги изкарваш като бачкаш скучна компютърна работа или си генгста наркоманско филмарче им е все тая, стига да ги имаш.
Няма толкова голямо значение какво приказваш,важното е да го правиш-това са мои наблюдения...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И си мислиш, че тук е правилното място за, да си намериш гадже..![]()
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Опитвай се да и правиш комплименти, че е красива, умна, как не си срещал такова момиче до сега. Тези неща се харесват на нас момичетата. Най-лесния начин е да и задаваш въпроси за нея и да я оставиш да говори тя предимно. По този начин ще и покажеш, че тя е важна за тебе, интересува те какви предпочитабния има и така.
Значи направо трябва да се направи един сценарий и да не се отклоняваш от негоТия неща..Колко е красива и ала-бала три сълзи..Не става
Аз не говоря за скучна компютърна работа,но искам и тя да разбира,за да говориме САМОна тази тема
![]()
ае чезвай бе не говори глупости на човекаПървоначално написано от amazingwoman
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех че "гъзарско яко" нещо каза.Първоначално написано от spainnn
Има си търсачка..Но не всеки знае какво точно търси..Може просто да дадете линк към темата или да помогнете..НЕ САМО ДА СПАМИТЕ
Аре изчезвай тука не е за баровци като можеш да си позволиш елитна к***а. Нали си тъп и ти миришат краката!Първоначално написано от spainnn