- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам въпрос:Как се топира косата?
Моля ви някой да ми обясни как а си топирам косата,с какво четка и тн.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
^ или не топираш както трябва или лака ти не е с достатъчно силна фиксация..
Суетата.Моят любим грях.
+1 точно така сресваш обратно на поската на която расте косатаПървоначално написано от rali4ka91
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз го права без лак за коса и ми седи само че си имам малка тайна. Като я топираш слагаш топлата преса за изправяне за няколко сек и то се задържа така докато не се изкъпеш а ако много държиш преди да сложиш пресата слагаш лак и го затискаш с пресата гарантирам че става![]()
еми то и аз правя така първо типирам кичура и отгоре пресата обаче мн се поврежда косатаПървоначално написано от Dollystar
![]()
Първоначално написано от My6mYLka
Права си обаче така става най-хубаво пък и да ти кажа вече са малко хората които си пазят толкова косата. Повечето момичета прават тва или нещо такова. Няма как да стане ако не я овредиш някаксизажалост
Първоначално написано от Dollystar
няма начин наистина което е мн гадничко :S но един птът отидох на у-ще и не можах да я направя малко и топиранетото ми излезе отзад беше мн грозно тъйче който си прави така косата да внимава мн аз вече съм всикнала и съм в по напреднал стадий![]()
![]()
.......
Офф и аз никога не мога да се топирам.
Искам да се топирам да е някакво рошаво, а не такова "кукленско" ама нИмога бе![]()
ами... те ти обясниха.. ама в корените може да се правиш на преса.. със най ситничкото.. и лак.. ттогава обема наистина ства страхотеназ така си го правя
как така първо се топира и след това с пресата за изправяне , какво правиме по този начин след като сме я топира и отгоре слагаме преса ?!
3а да имаш приятели , бъди приятел !
az imam edin vapros kak slagash presata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с по-гъсто гребенче в обратна на разтежа посока и малко лак.. аз лично не обичам да се топирам и затова вафлите ми вършат чудесна работа![]()
Пишете в youtube - how to tease ви излиза как да си топирате косата