- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изчезват ли нормалните момичета? И расте ли броя на кифлите?
Видях че има "на изчезване ли са джентълмените ?" и за това реших да има и за нормалните момичета и жени защото имаше коментар че нямало къде да виреят джентълмените и искам да попитам всички относно жените.![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Еми к'во да ти кажа?Противоположности винаги е имало и ще продължава да има...Ще има и джентълмени и женкари,и свестни момичета и кифли...По мое мнение кифлите са мнозинство,но това не значи,че свестните момичета са на изчезване-който си има възпитанието,хубавата среда и акъла в главата ще се гордее със себе си и ще се цениМен лично,който ме погледне на външен вид и веднага си казва-"Абе тая е кифла,мани я.".Но като ме опознаят и след това съжаляват за първоначалното си мнение...Така че има хора и хора...Никoй не е на изчезване,всички си виреем поживо поздраво и това,че свестните хора са по-малко само им дава предимството да се открояват повече от останалите
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Броят на празноглавите кифли нараства главоломно с всяка секунда, което е добре за мен, защото изпъквам.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
![]()
![]()
каква романтика лъха от тази тема![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Не зяпай така да не лапнеш някоя мухаПървоначално написано от 0409
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Съгласна съм с всяка една думаПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
ами даПървоначално написано от OneGuy
![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Според мен свестните момичета са малко, НО не виждам защо всяка една кифла се счита за курва,простачка, муха без глава и т.н.Освен това всички момчета/мъже твърдят, че искат свестно момиче, което да не е кифла, а всъщност колкото и да е абсурдно "кифлите" отговарят на всичките им изисквания и несъзнателно биха предпочели "кифлите" c:
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Мен ми лъха на фасул от провинциятаПървоначално написано от cinderella_gugutka
Bitch
о на мен ми лъха на това че трябва да не пишеш нищо извън тематаПървоначално написано от MsIrony
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами според мен май намаляха...повечето "нормални" момичета който познавам станаха кИфЛиИиии...Което е лошо защото така ми се затъпяват дженталментските умения...момчета като мен просто яма как да разкрият потенциала си защото повечето момичета са се превърнали в баници,кифли,гевреци и т.н.
>>DjBelev<<
ФорзаФелипе ... ти пък защо си мислиш че света се върти около теб и твоите джентълменски маниери ?
Кифли винаги е имало и ще има. Важното е франзелите да не изчезнат.
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
Всъщност не намаляват нормалните, а тези които СИ остават нормални. Защото доста от момичетата, които са били такива, вече не са..![]()
Добре де. Аз съм малко по-дърта от мнозинството тук... Та какво означава кифла? И кой измисли думата? Когато бях тийнейджър, а това беше до преди няколко години тая дума не съществуваше....![]()
Определено... започвам да се замислям дали познавам нормално момиче...
не само, че намаляват нормалните момичета ( пък и момчета ) ами , че и това става умишлено...де да знам , сякаш на хората започна да им харесва да бъдат материални, празноглави и всички онези неща, които събират понятието "кифла" ... това си е мое мнение де, ама като наблюдавам младите хора и... не искам да е така, искам да има истински хора, които ги вълнуват истинските неща и въпреки всичко остават себе си!
Хахх и аз много се дразня от тази дума... Не съм сигурна, но мисля, че с нея опреличават момичетата, които са по-популярни, надути,гледат само материалното и външното, вечно стоят пред огледалото и така нататък.Първоначално написано от bilqnavod
Не мисля, че нормалните момичета са наизчезване. Напротив такива има, и винаги ще има! Аз например познавам доста такива. Въпроса е, че освен така наречените "кифли" и момчетата гледат външния вид и затова веднага се затичват към тези, които се правят на некви тъпи емота, фешъни, слагат един тон грим и така нататък. Ами някой замислял ли се е просто като види едно добре изглеждащо момиче, но не вманиечено във външния си вид, което не се прави на преса 2 часа всеки ден да отиде при него и да го заговори? Не мисля... или ако е така тези хора са много малко. Аз лично понеже миналата година бях в ново училище се запознах така с много свястни момичета, с които винаги се поздравяваме ако не друго. Та отговора, е че нормалните момичета съществуват, стига просто да ги потърсиш! Те просто са с по-малко самочувствие, затова не изпъкват толкова.![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Младото поколение се променя драстично и много неща не предобиват вече смисъл....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you