- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся си най-добра приятелка
Здравейте,
Аз съм момиче на 15 години от град Пловдив.От доста време се опитвам да си намеря сродна душа ,но все не успявам да срещна точния човек.Ако някой има подобен проблем и желае да осъществи приятелска връзка- моля ,пишете ми на лично съобщение . Надявам се ,че ще ме разберете и все някой ще бъде искрен и добронамерен и ще ми пише (:
И аз имам г/д същия проблем, ама не съм тръгнала да давам обяви, че търся приятелки по форуми![]()
![]()
![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
точно тук не мисля, че ще я намериш мила![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Please tell me that you are kidding?! Най-добрата приятелка трябва да е човек , на който винаги можеш да разчиташ , а не някой от форума.Приятелството иска години за да се изгради.
Много е кофти, че явно нямаш "най-добра приятелка". Но според мен по-добре е да търсиш приятелите навън, а не тук по форумите, защото както казаха, приятелството се гради с години. Тук най-много да намериш кошче за душевни проблеми и нищо повече... Запиши се на някой лагер, ходи на някакви уроци, ако си падаш по музиката.. де да знам, важното е да има хора на твоята възраст и там кой знае-може да намериш своята "сродна душша"![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Разбирам...Кофти ти е,че си нямаш "сродна душа",но пък не разбирам как въобще си помислила,че по интернет ще си намериш най-добра приятелка..
Не става от раз да станеш добра приятелка на даден човек..За това трябва време,връзка и най-важното уважение един към друг..
Трябва да се подкрепяте,помагате взаимно и именно за това не става така..
Сега ми се иска да "имам сродна душа" и хоп - да го получиш не става..Трябва да се бориш за нечие приятелство..
И отново ти казвам - Ако си мислиш,че във форума ще си намериш БФФ няма да стане..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е, мога да съм приятел. Ако случайно ти потрябва някой, на когото да споделиш, пиши.
...
аз ше съм ти най-добра приятелкаааа!!![]()
не ся не се ебавам и аз си търся моя най-добър приятел ама трудна работа..
най-добрите приятелства не е нужно да се градят с години...може само за няколко месеца или дори по малко да разбереш ,че даден човек е твоя сродна душа...освен това не е хубаво да ти се нахвърляме като ти казваме ,че е невъзможно да си намериш приятел - тук във форума.Не е нужно да е най-добър ...просто да имаш човек с който да споделяш и да се чустваш добре..такъв може да изникне отвсякъде![]()
Както винаги обичам да казвам приятели трудно се намират,защото все повече важи фразата:''Приятели няма,има само временни интереси''
Понякога най-добрите приятели стоят до нас, а ние ги търсим.И не ги намираме.
И трудно ще го намериш, лесно ще го загубиш.
Абе най-добри приятели не съществъват има само познати-приятели-добри приятели.
пусни обява във вестника..![]()
момиче, 15 години, от Пловдив, търси сродната си душа (без мръснишки помисли!!)![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Истинските приятели не са появяват в живота ти просто така . Огледай се и се запознай с нови хора . Може би "сродната ти душа" е по-близо отколкото си мислиш ...
Love is everything!
Така ли? Ами как се появяват истинските приятели?Първоначално написано от SladkaZagadka
Ъъъъ... т'ва не беше ли форум ?
![]()
Съвет-Пробвай се в сайт за запознанства![]()
НЕПървоначално написано от HanopkaH
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
[quote="SladkaZagadka"] Мисълта ми е, че когато е писано ще си намери приятели . Не може да не създава комуникации и да бъде затворена в себе си и после да иска нещо да се случи . Излез навън , заговори някой приятен ...Първоначално написано от changess
Love is everything!
Мисля че в магазина видях
няколко вида май бяха
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
дха и ще се чуди защо няма приятелка като я тарси в нета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
ko ti puka 4e e 5 lea kiloto na luka,nali si hapva6 vkusotiiki ot bukluka,awe az sam rapar we
Ще ползвам темата. Търся си най-готината съпруга ма нещо я не намирам. Ако сте вие, пишете ми, моля ви се!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
измисли си въображаема приятелка. Те са най - яки
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!