.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Нормално ли е ???

Не съм сигурна дали темата е за този раздел, но той ми се видя най- подходящ. Значи искам да ви попитам нормално ли е на 16 години още да нямаш открити интереси с какво искаш да се занимаваш след време, какво те влече, какъв ти е таланта в какво те бива ? Обичам да рисувам, чета, добре съм с писането на съчинения. Не зная кое ме влече повече хуманитарните науки или изкуството и изобщо незнам какво ще уча по нататък... Какви са вашите интереси и знаетели вече с какво искате да се занимавате след години ?

нормално е и цял живот да не си сигурен с какво искаш да се занимаваш;

//една година, след като завърших гимназия, станах наясно със себе си, възможностите и желанията си.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Нормално е и аз съм така.Не знам по кой път да тръгна.

Продавам скейтборд-15лв

Аз пък вече съм решила с какво искам да се занимавам и къде да уча.. в близките 5-7 години
    Съветвам те и ти вече да се разбереш със себе си

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Човек цял живот не знае какво иска. Пък и да си решил, не е гаранция, че няма да ти хрумне да почнеш нещо друго. Аз също съм на 16 и не съм решила.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Аз пък вече съм решила с какво искам да се занимавам и къде да уча.. в близките 5-7 години
    Съветвам те и ти вече да се разбереш със себе си
    е то понеже става така, изведнъж и по желание

он: не съм решила какво искам да правя, имам идеи, но не планове

Проблемът мисля,че ти е,че се интересуваш от прекалено много и различни неща,не,че нямаш интереси и аз бях така,но отких главния ми интерес-парите.И от там си харесах и какво да уча.

Искам да се занимавам с кино, но не съм наясно как да осъществя плановете си ( нямам планове ) Може би ще се интересувам като стана 12 клас ( догодина )

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Проблемът мисля,че ти е,че се интересуваш от прекалено много и различни неща,не,че нямаш интереси и аз бях така,но отких главния ми интерес-парите.И от там си харесах и какво да уча.
    ми да май е така обаче мисля, че трябва да си искарвам парите с нещо в което ме бива и обичам

То няма лошо.Просто не винаги става така.
    Но примерно гледай в перспектива.Примерно как се виждаш като художник след 10 години и освен,че ще ти харесва,дали ще можеш да се издържаш с тази професия.
    Аз съм на 17г. първо се занимавах с музика 7 години,обаче реших,че не искам да уча след това същото и кандидатствах в художествената гимназия,не ме приеха,защото изглежда трябваше да бутна някоя пара.Имах 4.80 и 5.20 или нещо подобно на единия и другия изпит по рисуване.Всеки изпит беше по 6 часа и не ме приеха.На следващата година реших,че искам да съм архитект и кандидствах за строителната гимназия,в която беше само по диплома след 8 клас и защото имах 5 по математика не ме приеха,но пък с диплома и изпит по математика ме приеха в Н.Т.Г. национална търговска гимназия и влезнах там,като изглежда се оказа най-добрия избор.Както виждаш и аз не знаех с какво да се занимавам.Просто имам много разнообразни интереси и умения.

Повече от фен
    То хубаво, имаш време да мислиш още с какво конкретно да се занимаваш , ама не виждам как можеш да се занимаваш с писане по-сериозно, при положение, че си толкова неграмотна. Нищо лично, просто това е истината.
    Иначе аз от една година вече съм решила какво точно искам (18 год. в момента), иначе преди и аз само си сменях желанията.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на ameli
    Нормално е, да. Имаш още време да решиш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Di
    и аз не знам
    сигурно с нещо по-леко

1. Здравейте на всички.
    2. Това че си на 16 няма никакво значение. Човек може да реши с какво да се занимава когато си поиска. Е, аз бих искал да стана професионален играч по снукър. :P

Супер фен Аватара на slicky
    желателно е да се избере по-рано,защото примерно да тръгнеш по уроци или да учиш по-усилено по предмета/тите,с които се кандидатства.Замисли се какво точно те влече или кои предмети са ти по-добрите и ти върви и давай

Мега фен Аватара на Colouring
    И на мен това ми е проблем.Няма нещо,което наистина много да ме влече и да искам да се занимавам с него.Нямам абсолютно никаква представа какво ще правя,а времето си течеее...
    Иначе-да,хубаво е да знаеш,защото може да се подготвяш по от рано.

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Не знам за тебе,но аз съм в хуманитарна гимназия и май се насочвам към журналистиката,но до тогава имам още време
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Здравейте , Ами азз вече съм решила с какво искам да се занимавам Любимият ми предмет е историята ии смятам след 12 клас да кандидаствам с история и бел и да следвам право . Съдия е професията за мен и ще направя всичко възможно да осъществя мечтата си

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Нормално е.Имаш още време да мислиш.

Аз имам интереси към медицината.Знам че е доста отговорно.Уча в НПМГ с химия и биология.Иначе ако не успея с медицина ще имам и резервни варианти.Например да работя с компютри или да стана фотограф. (бива си ме в снимането ;д) Но и аз все още не съм много сигурна кое ме влече най-много и кое е най-подходящо за мен.
    Всъщност най-подходящото знам кое е.Можех да стана спортистче;но трябваше да започна от по-малка.Баба ми казва че съм само за това. хахХАх Но родителите ми не са съгласни с това защото спортистите получават повече травми;от по-млади спират работа;а и в спортните училища по-малко се развиваш интелектуално..(по мненията на мои приятели учещи там).

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

аз също съм на 16 и още не съм решила. Но все пак в 10-11 клас ще имам и нови предмети, и след това вече ще гледам да разгранича тези които ми харесват, за да си избера специалности за кандидатстването. Не е нужно да се бърза толкова..

Цитирай Първоначално написано от Sham
    нормално е и цял живот да не си сигурен с какво искаш да се занимаваш;

//една година, след като завърших гимназия, станах наясно със себе си, възможностите и желанията си.
    ++
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си