Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
за Горна мога да ти препоръчам най-добрите фризьори просто няма втори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! значи и двамата са мъже ... първият е в зеленият блок (ако го знаеш) срещу съда на 2-рият етаж но подстригва по-скъпо а другият е във фризьорски салон Глоридан ... той е на ъгъла след тунелчето на "киното" наглед не е някой понпозен салон но фризьора си разбира от работата определено !!!! аз ходя при него и за нищо на света не го заменям.....ако искаш пиши да ти дам телефон за контакти да си запишеш час и да ти обесня по-подробно ...
Kакви са им цените? Питам от любопитство,а и за да сравня с на моята.
ами зависи как и какво ще подстригваш .... при този който се подстригвам аз втория Данчо за връхчета ми взема 5 лв.. като му казвам д/г колко макс. искам да отреже .. за бретона ми взема 1лв. той само за връхчета не мокри косата изправя "на сухо" което е по-добре ... а иначе когато си правих нова прическа която включваше - цялостна подстрижка + бретон + кичури ( които станаха невероятно) + измиване на косата + изсушаване +слагами кристали+изпра ви ме ( можеби му се занимаваше нямаше хора след мен пък и се заприказвахме познаваме се отдавна) после ми сложи и някакъв професионален спрей за блясък който сега на 10 ще си поръчам от него защото е много хубав ми излезе 15 лв.

аз съм страшно доволна за мен той ее най-добрият !