- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Важна ли е марката ?
Кои са лубимите ви марки дрехи според стила ви на обличане и робувате ли на определени такива. Знам че в БГ няма голям избор на такива магазини, но все пак... Аз харесвам дрехите на Zara, Blanco, Bershka също става![]()
Не робувам на марки. Дрехата трябва да ми хареса, заради вида си, а не заради надписа "Долче и Габана" (да речем).
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не че нещо,ама тая тема не е ли обсъждана многократно.И не веднъж се е стигало до големи спорове.
По темата: Обличам се по-елегантно.Следователно пазарувам от Andrews Ladies,Etere,Bobo Zander,Danini,Capaska,Zara,Roman,Mango,поняк й път се намира нещо и в New Yorker-Amisu,пазарувам и от намаления на Marc Jacobs,Donna Karan и много други.
Важното е да е хубава изработка и материя и да цена,която мога да си позволя.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Аз предпочитам определени марки, не заради името, а защото събират хубави качествени дрехи на едно място (:
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
+1
да ти кажа изброените от теб "маркови" дрехи не са маркови..![]()
и аз съм на това мнение !!!!!!!Първоначално написано от gia_sena_mono
^ напълно съгласна
Не робувам на марки. Но гоооляма част от дрехите ми са на Зара. Просто в тоя магазин си намирам всичко (освен дънки) , обожавам го.
Но иначе за спорта държа да са ми маркови маратонките и екипите - Адидас, Найк, Асикс за маратонки. Има огромна разлика в качеството, а аз обичам да ми е възможно най-удобно докато спортувам.
+Първоначално написано от gia_sena_mono
Humans need fantasy to be human.
И аз не робувам на марки. Стига дрехата да ми харесва и да мога да си я позволя, купувам я независимо каква марка е![]()
За мен е вежно дотам , че да ми е добра материята и качеството.
Е , разбира се на мен , както и на всеки се случва да си купя нещо не дотам качествено , защото просто много ми е харесало.. Не знам , зависи от ситуацията и най-вече от самата дреха.
To infinity and beyond.
Не ми пука каква марка ще е дрехата .. важното е да ми става и да ми харесва!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абсолютно никакво значение не отдавам. имам дрехи на всякакви марки и всякакви цени,и си ги обичам поравно всичките.
Първоначално написано от xxYOxx
[/quote]Първоначално написано от n3siity
нее те не са парцалкивярно хубави свежи цветове, щампи, тук-таме има някое попадение, но качеството на блузките и тениските е..
не държа всичко да ми е марково просто защото не мога да си позволя да си купувам много скъпи дрехи .. по-скоро гледам да ми хареса дрехата отколкото да е маркова (:
Изобщо не е важна!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Важно е дрехата да ми хареса, да е удобна и на достъпна ценаМарката не ме интересува.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук