.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Аман от батковци

Срещнах момче, което е на 16, аз съм на 14.
    Бяхме на рожден ден и от там, скайп, телефони, зарибявки, внимание.
    Имах си гадже ! Изледнах с 16 годишния и зарязах гаджето си.
    Тръгнах с тоя и вече сме заедно 2 седмици .. Толкова бях привързана към него, до онзи ден, когато разговора протече така:

Той: След 4 месеца ще те каня в къщи.
    Аз: За ?
    Той: Ще искам да правим секс.
    Аз: Секс няма да правя макс 3-4 години .. Принципи
    Той: Аха, тва ми е пределно ясно ..

След 3 Часа

Той: Онзи ден си мислех нещо ..
    Аз: Какво ?
    ТОй: Не е от значение
    Аз: Кажи ми ..
    Той: Да си останем приятели, защото и двамата незнаем какво искаме.
    Да си поддържаме връзка и след 2 години, когато сме зрели да видим какво ще стане ..
    Аз: Само заради секса ли ?
    ТОй: Не, не, тва няма нищо общоо ..

После ми каза, че иска да е с мен и, че вече не го мисли.
    Просто, когато е решил да си намери момиче за сефтето съм се появила аз и си бл казал " Това е момичето за мен, не мога да я пропусна" Каза ми, че е объркан и, че започва да ме обича.
    НО вниманието му към мен намалява .. Попитах го защо, а той каза " Защото знам, че вече те имам" .. Казва ми неща, които не е казвал на никой .. Но онзи ден ми разказваше за негова бивша и как не значела нищо за него, а същевременно ми разказа как се е държал с нея и начинът е същия както се държи с мен .. Бил е с много момичета ..
    И как да кажа, става ми кофти, защото вече не съм сигурна, че има чувства към мен, а и с чувствам една от многото ..

Бях решила да го напиша на 3 реда, но явно голямата ми уста не се затваря .. Ако имате желание, четете и ми дайте съвет, защото вече умирам ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Супер фен
    Хмм странно държание има този твой ''батко''. Ако не осъзнае, че трябва да поуспокои топката и да подходи с повече търпение в тая връзка, едва ли ще ви се получи.
    Ако пък имаш желание и някаква вяра в него, просто продължете лека полека пък виж как се развиват нещата и също така говорете за тия неща тогава, когато смяташ, че вече сте достатъчно близки, за да споделяте мислите и тревогите си. Все пак отреща трябва да се очаква разбиране, а не всеки да си знае своето.

Все пак смятам, че за да ти говори такива неща явно още не сте достатъчно близки и наясно с чувствата на другия, което пък автоматично го прави и много отдалечен от заветната си цел - секса с теб.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Пере го хормона на 16 . От ясно по - ясно е ,че иска секс . Кое толкова не можа да разбереш?Ако имаше някакви чуства към теб , нямаше да ти каже "до 3-4 месеца ще правим секс" ... Ако смяташ да му пуснеш - оставай с него. Ако не - сеш'се ...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    In the middle of Nowhere
    Какъв батко ?! Това си е точно еориентиран пубер,на които хем му се ебе,хем не знае и той...Ако не му пуснеш нямате бъдеще.Така че си преценяй сама..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Аман от батковци

Имах си гадже ! Изледнах с 16 годишния и зарязах гаджето си.
    Аман от... такива като теб, да го кажем.

Тва си е просто изпитана схема, като му се е допрайло секс си намира някоя по малка от него кара я да се влюби и като ослепее и айде секс да прайм и тя аиде разбира се само и само да съм с теб и се урежда,ама евала че не си се вързала,все пак си го оставила на сухо
    Suit Up

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Човека иска секс.. нищо повече.. но на миризливите си 16 годинки не знае как да го прикрие..

И ти не си цвете за мирисане, мила.. да зарежеш приятеля си ей така заради някакъв кретен, който бегло познаваш (силно казано).. както казаха по-горе, аман от такива като теб.

Не си набивай ник'ви филми за чувства от негова страна.. и си прецени какво искаш от "връзката" ви.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Имал много момичета, но решил да прави сефтето... ахахахах

И какви са тия твои принципи? Принципите се изграждат след 20 и кусур години. Това, което сега смяташ за принципи са моменти състояния и мнения, които с течение на времето и развитието ти ще се изменят. Гаранция ти давам, че ще се проибеш преди времето определено от ПРИНЦИПИТЕ ти.

"След 4 месеца ще те викам в нас " Както и да е... По-добре да скъсате. Като не мислиш да отваряш порти в близките 4 години.... според теб за какво си му? Кажи ми ти с какво можеш на него да му направиш по-добър живота на тоя етап, ако не си разгърнеш пергелчетата, а?
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    ^ Морална подкрепа и духовно извисяване

Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Направила си огромна грешка,като си зарязала приятеля си,заради един "батко".Той даже и като батко не се държи.Иска секс,как не си го зарязала още не знам....

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Самоо с долната си глава мисли. Според мен нямате бъдеще. Остави го.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на ScarletBite
    На 16 години никакъв батко не ти е. На един акъл сте, ама той е по-разгонен.

Превод на нещата, които ти е казал:
    "Видях те и помислих, че ще пуснеш бързо. За всеки случай го споменах, така да не се прецакам... Ти обаче ми изтърси некфи 3-4 години и ми причерня. Щях да те зарежа, ама един френд ме посъветва да те държа наоколо, да се правя, че почва да ми пука за теб и да ти казвам някакви неща, дето ще минат за лични и съкровени, да може да ми повярваш, че те обичам и да ми пуснеш. Същия френд каза, че всички момичета на 14 говорят като теб, ама с правилен подход до половин година МАКС ще пуснеш. Не те отрупвам с внимание, за да може да се почувстваш леееко пренебрегната и да ме цениш повече. Пък и да не мислиш, че умирам от желание да се разправям с тебе и да те зарибявам, като знам, че няма да те чукам веднага? Важното е да си в списъка. Пък на въпроса ти що не се въртя постоянно около тебе, ще отговоря с клише. Между другото, освен теб, по същия начин обработвам и още 2-3 поне с тия съкровени тайни и не знам си кво... която върже, тя ще е!"
    all day... all night... what the fuck?!

Въпрос на хормони-просто и ясно

Супер фен Аватара на Di
    ти си на 14..боже

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

"Видях те и помислих, че ще пуснеш бързо. За всеки случай го споменах, така да не се прецакам... Ти обаче ми изтърси некфи 3-4 години и ми причерня. Щях да те зарежа, ама един френд ме посъветва да те държа наоколо, да се правя, че почва да ми пука за теб и да ти казвам някакви неща, дето ще минат за лични и съкровени, да може да ми повярваш, че те обичам и да ми пуснеш. Същия френд каза, че всички момичета на 14 говорят като теб, ама с правилен подход до половин година МАКС ще пуснеш. Не те отрупвам с внимание, за да може да се почувстваш леееко пренебрегната и да ме цениш повече. Пък и да не мислиш, че умирам от желание да се разправям с тебе и да те зарибявам, като знам, че няма да те чукам веднага? Важното е да си в списъка. Пък на въпроса ти що не се въртя постоянно около тебе, ще отговоря с клише. Между другото, освен теб, по същия начин обработвам и още 2-3 поне с тия съкровени тайни и не знам си кво... която върже, тя ще е!"
    Това много ми хареса

По темата: Мисля, че трябва да го зарежеш.. виждаш какво иска ти си за него само за една вечер - преносно казано. Гадно си постъпила с бившия, ще ти се върне да знаеш..

Наистина много си сгрешила като си зарязала бившия. А сегашния ти те иска само за секс. Замисли си това дали те устройва и има ли смисъл да бъдеш с такъв човек. И занапред умната !
    Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от jo0zy

Това много ми хареса

По темата: Мисля, че трябва да го зарежеш.. виждаш какво иска ти си за него само за една вечер - преносно казано. Гадно си постъпила с бившия, ще ти се върне да знаеш..
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на notlike
    Колко жесток е животът, нали? Но пък справедлив.. каквото повикало, такова се обадило. Ти сряза предишния си без да се замислиш заради някакъв пнепознат, който се оказа загорял, а сега ще си сърбаш попарата. Нека ти е кеф. На такива като теб най-много се дразня, търсят си някой батко да се извисят в йерархията, а после забравят откъде са тръгнали..и понякога забравят закъде са се запътили. Дано успееш да намериш пътя и да се осъзнаеш, че за любовта възрастта няма значение, а в живота няма пълно щастие
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Пере го хормона на 16 . От ясно по - ясно е ,че иска секс . Кое толкова не можа да разбереш?Ако имаше някакви чуства към теб , нямаше да ти каже "до 3-4 месеца ще правим секс" ... Ако смяташ да му пуснеш - оставай с него. Ако не - сеш'се ...
    И аз съм на същото мнение .. Сори ..
    Any moment .. everything can change <3

С бившия имахме проблеми .. Не съм го зарязала просто така ..
    Той се сърдеше за всяка моя дума, не ми говереше, не ми даваше подкрема и вниманието, което исках .. И преди, когато бяхме заедно ми изневери .. Така, че съм имала причини ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

пфф...секс иска нормално...да се чуем след 2-3 години доста смешно звучи... ;х...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Тоя е някъв супер спрел майна, след 4 месеца ше те кана да правим сексс
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Тоя е някъв супер спрел майна, след 4 месеца ше те кана да правим сексс
    +1 маина ... някой трябва да го научи .... ако бъде толкова откровен с всяка която ходи ... ми то може и след 4 седмици да стане не 4 месеца... пфф

Супер фен Аватара на radeberger
    Гаджето ти е тъпанар. Изобщо не се занимавай с него. Дошло му на ум, че иска да ебе и веднага скача. Не му се връзвай на глупостите и си търси някой свестен, който знае какво иска и ще цени връзката ви.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Това е много добро ;д И е истината...

Зарязвай го тоя "батко"... не ти трябват такива като него
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си