- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аман от батковци
Срещнах момче, което е на 16, аз съм на 14.
Бяхме на рожден ден и от там, скайп, телефони, зарибявки, внимание.
Имах си гадже ! Изледнах с 16 годишния и зарязах гаджето си.
Тръгнах с тоя и вече сме заедно 2 седмици .. Толкова бях привързана към него, до онзи ден, когато разговора протече така:
Той: След 4 месеца ще те каня в къщи.
Аз: За ?
Той: Ще искам да правим секс.
Аз: Секс няма да правя макс 3-4 години .. Принципи
Той: Аха, тва ми е пределно ясно ..
След 3 Часа
Той: Онзи ден си мислех нещо ..
Аз: Какво ?
ТОй: Не е от значение
Аз: Кажи ми ..
Той: Да си останем приятели, защото и двамата незнаем какво искаме.
Да си поддържаме връзка и след 2 години, когато сме зрели да видим какво ще стане ..
Аз: Само заради секса ли ?
ТОй: Не, не, тва няма нищо общоо ..
После ми каза, че иска да е с мен и, че вече не го мисли.
Просто, когато е решил да си намери момиче за сефтето съм се появила аз и си бл казал " Това е момичето за мен, не мога да я пропусна" Каза ми, че е объркан и, че започва да ме обича.
НО вниманието му към мен намалява .. Попитах го защо, а той каза " Защото знам, че вече те имам" .. Казва ми неща, които не е казвал на никой .. Но онзи ден ми разказваше за негова бивша и как не значела нищо за него, а същевременно ми разказа как се е държал с нея и начинът е същия както се държи с мен .. Бил е с много момичета ..
И как да кажа, става ми кофти, защото вече не съм сигурна, че има чувства към мен, а и с чувствам една от многото ..
Бях решила да го напиша на 3 реда, но явно голямата ми уста не се затваря .. Ако имате желание, четете и ми дайте съвет, защото вече умирам ..
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Хмм странно държание има този твой ''батко''. Ако не осъзнае, че трябва да поуспокои топката и да подходи с повече търпение в тая връзка, едва ли ще ви се получи.
Ако пък имаш желание и някаква вяра в него, просто продължете лека полека пък виж как се развиват нещата и също така говорете за тия неща тогава, когато смяташ, че вече сте достатъчно близки, за да споделяте мислите и тревогите си. Все пак отреща трябва да се очаква разбиране, а не всеки да си знае своето.
Все пак смятам, че за да ти говори такива неща явно още не сте достатъчно близки и наясно с чувствата на другия, което пък автоматично го прави и много отдалечен от заветната си цел - секса с теб.
Пере го хормона на 16 . От ясно по - ясно е ,че иска секс . Кое толкова не можа да разбереш?Ако имаше някакви чуства към теб , нямаше да ти каже "до 3-4 месеца ще правим секс" ... Ако смяташ да му пуснеш - оставай с него. Ако не - сеш'се ...![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Какъв батко ?! Това си е точно еориентиран пубер,на които хем му се ебе,хем не знае и той...Ако не му пуснеш нямате бъдеще.Така че си преценяй сама..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аман от... такива като теб, да го кажем.Имах си гадже ! Изледнах с 16 годишния и зарязах гаджето си.
Тва си е просто изпитана схема, като му се е допрайло секс си намира някоя по малка от него кара я да се влюби и като ослепее и айде секс да прайм и тя аиде разбира се само и само да съм с теб и се урежда,ама евала че не си се вързала,все пак си го оставила на сухо![]()
![]()
Suit Up
Човека иска секс.. нищо повече.. но на миризливите си 16 годинки не знае как да го прикрие..![]()
И ти не си цвете за мирисане, мила.. да зарежеш приятеля си ей така заради някакъв кретен, който бегло познаваш (силно казано).. както казаха по-горе, аман от такива като теб.![]()
Не си набивай ник'ви филми за чувства от негова страна.. и си прецени какво искаш от "връзката" ви.![]()
Имал много момичета, но решил да прави сефтето... ахахахах
И какви са тия твои принципи? Принципите се изграждат след 20 и кусур години. Това, което сега смяташ за принципи са моменти състояния и мнения, които с течение на времето и развитието ти ще се изменят. Гаранция ти давам, че ще се проибеш преди времето определено от ПРИНЦИПИТЕ ти.
"След 4 месеца ще те викам в нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" Както и да е... По-добре да скъсате. Като не мислиш да отваряш порти в близките 4 години.... според теб за какво си му? Кажи ми ти с какво можеш на него да му направиш по-добър живота на тоя етап, ако не си разгърнеш пергелчетата, а?
Temet Nosce
벨야카
^ Морална подкрепа и духовно извисяване
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Направила си огромна грешка,като си зарязала приятеля си,заради един "батко".Той даже и като батко не се държи.Иска секс,как не си го зарязала още не знам....
Самоо с долната си глава мисли. Според мен нямате бъдеще. Остави го.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
На 16 години никакъв батко не ти е. На един акъл сте, ама той е по-разгонен.
Превод на нещата, които ти е казал:
"Видях те и помислих, че ще пуснеш бързо. За всеки случай го споменах, така да не се прецакам... Ти обаче ми изтърси некфи 3-4 години и ми причерня. Щях да те зарежа, ама един френд ме посъветва да те държа наоколо, да се правя, че почва да ми пука за теб и да ти казвам някакви неща, дето ще минат за лични и съкровени, да може да ми повярваш, че те обичам и да ми пуснеш. Същия френд каза, че всички момичета на 14 говорят като теб, ама с правилен подход до половин година МАКС ще пуснеш. Не те отрупвам с внимание, за да може да се почувстваш леееко пренебрегната и да ме цениш повече. Пък и да не мислиш, че умирам от желание да се разправям с тебе и да те зарибявам, като знам, че няма да те чукам веднага? Важното е да си в списъка. Пък на въпроса ти що не се въртя постоянно около тебе, ще отговоря с клише. Между другото, освен теб, по същия начин обработвам и още 2-3 поне с тия съкровени тайни и не знам си кво... която върже, тя ще е!"
all day... all night... what the fuck?!
Въпрос на хормони-просто и ясно
Това много ми харесаПървоначално написано от ScarletBite
![]()
По темата: Мисля, че трябва да го зарежеш.. виждаш какво иска ти си за него само за една вечер - преносно казано. Гадно си постъпила с бившия, ще ти се върне да знаеш..
Наистина много си сгрешила като си зарязала бившия. А сегашния ти те иска само за секс. Замисли си това дали те устройва и има ли смисъл да бъдеш с такъв човек. И занапред умната !
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
Първоначално написано от jo0zy
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Колко жесток е животът, нали? Но пък справедлив.. каквото повикало, такова се обадило. Ти сряза предишния си без да се замислиш заради някакъв пнепознат, който се оказа загорял, а сега ще си сърбаш попарата. Нека ти е кеф. На такива като теб най-много се дразня, търсят си някой батко да се извисят в йерархията, а после забравят откъде са тръгнали..и понякога забравят закъде са се запътили. Дано успееш да намериш пътя и да се осъзнаеш, че за любовта възрастта няма значение, а в живота няма пълно щастие![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
И аз съм на същото мнение .. СориПървоначално написано от Lyubeto
..
Any moment .. everything can change <3
С бившия имахме проблеми .. Не съм го зарязала просто така ..
Той се сърдеше за всяка моя дума, не ми говереше, не ми даваше подкрема и вниманието, което исках .. И преди, когато бяхме заедно ми изневери .. Така, че съм имала причини ..
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
пфф...секс иска нормално...да се чуем след 2-3 години![]()
доста смешно звучи... ;х...
![]()
![]()
![]()
Тоя е някъв супер спрел майна, след 4 месеца ше те кана да правим сексс![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+1 маина ... някой трябва да го научи .... ако бъде толкова откровен с всяка която ходи ... ми то може и след 4 седмици да стане не 4 месеца... пффПървоначално написано от tuzaro
Гаджето ти е тъпанар. Изобщо не се занимавай с него. Дошло му на ум, че иска да ебе и веднага скача. Не му се връзвай на глупостите и си търси някой свестен, който знае какво иска и ще цени връзката ви.
Първоначално написано от ScarletBite
Това е много добро ;д И е истината...
Зарязвай го тоя "батко"... не ти трябват такива като него![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't