- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го забравя ! ;(((
След около 2 месеца ще стане 1 година откакто не мога да забравя едно момче...Той е хубав,момичетата му се лепят. Преди го харесвах и след като той разбра ми предложи. Обаче накрая се оказа,че всичко тва е било 1 базик и той си има друго гадже...естествено на мен ми стана тъпо. Имам чуството,че го харесвам на периоди...има моменти,в които не мога да спра да мисля за него,а други,в които ми е безразличен. И аз не мога да разбера какво изпитвам. Много искам да си намеря друго гадже и да спра да мисля за него,но имам чуството,че не мога да намеря подходящото момче. Има едно момче,което ме харесваше,сладък е,но не знам дали да тръгна с него.
Та,ако може да ме посъветвате какво да правя?
Привличането е повече физическо според мен. Колебанията са лошо нещо...защото понякога избираме грешното.Първоначално написано от WhereAreYouNow
Пробвай се с другото момче , може би точно то е човека за теб и ще те откъсне от мислите за другия (привличане ще има дълго време и след това ,не се притеснявай) Надявам се от части съм помогнал![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Спри да се занимаваш с него. Ще отмине.
Намери си свястно момче, което ще те оцени. Опитай с онзи "сладур".
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Всъщност ако стоИ сама желанието ще и се увеличи.Няма измЪкване просто ако само в периоди го харесваш... точно в тези периоди налитай на други момчета и ще ти мине.Първоначално написано от kombarka
![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Че аз да съм казала нещо различно?Първоначално написано от BlackCross
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Не се занимавай и не си губи времето повече с него.. той се е подиграл съвсем умишлено с теб, а ти продължаваш да мислиш за него!!! мазохистка ли си![]()
Вземай се в ръце, нито е първия, нито ще е последния!
![]()
Не тръгвай с някого за да забравиш другиго!иначе ще страдате и двамата. В такива случаи трябва да поостанеш малко сама докато чувствата поотихнат.
![]()
Ами аз всъщност по-скоро ще тръгна с него повече,за да разбера какво изпитвам,а не,за да забравя другия. Гадното е,че може да съм си изпуснала шанса щото някъде края на юни ми каза,че ме харесва. Пък и няма да му давам големи надежди. Ама и аз съм еднаа... Вместо да мисля за онзи тъпанар,трябваше да тръгна с другото момче. Пък е и романтичен... Ние сме в едно даскало и преди докато ходеше с едно момиче и беше подарил роза.
подчертаното и удебелено ми допадна страшно.Послушай го. \Първоначално написано от PurpleSmurf
/
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
мацка не се пртеснявайбъди сигурна че нищо не си изпуснала
! намери си друг приятел и даже няма да усетиш как ще го забравиш тоя
![]()