Здравейте.Объркано ми е от къде да почна и какво точно да ви попитам... Преди време (може би вече повече от две години) сменях момичетата като носни кърпички , даже сме си провеждали \"надпревара\" с едно приятелче ,кой колко ще свали за един месец. И дойде деня в които я срешнах, шрешнах любовта...беше си любов от пръв поглед.Тя беше като цвете в пустинята ,единственото красиво нещо. Срешнахме се на морето ,запознахме се след няколко дни размяна на погледи и усмивки , сичко вървеше без грешка , свалки , флиртове,разговори... всичко... Оказа се че сме от един град... Както и да е нищо не се случи на морето и бях доста разочарован , измина извесно време и започна учебната година , каточели като подарък от съдбата се оказах в един клас с една от най-добрите и приятелки и тя беше дошла да я види и аз я зърнах отново , бях толкова щастлив.. набързо си разменихме телефоните и скаиповете. Оредихме си среща , излезнахме , сичко точно. Бяхме заедно в продължение на 6 месеца в които откривахме заедно света и някои нови изживявания. След раздялата ни неможех да погледна друго момиче , не изпитвах никакво превличане , дори не ги забелязвах. Такъм , от тогава не съм имал гадже , не съм правил секс (просто не изпитвам нужда и бившата ми приятелка (с която потдържаме едно хубаво приятелство в момента) ми се чуди как така не мисля за секс и как издържам толкова време без него. Имал сам вамзожност да буда с няколко момичета ,но просто не съм бил в настроение (даже с едно от тях не ми стана) Не знам какво искам , но определено не е забивка и не знам какво да правя. Забрави я и продължи напред ми беше повтаряно хиляди пъти , но това не беше възможно до скоро , когато се запознах с едно момиче ,не искам да е просто забивка и искам нещо сериозно.. Загубил съм доста от самочуствието си (да не казвам че въобще го няма) Винаги съм знаел какво да кажа и кога да го вмъкна. Определено имам чуство за хумор и граници за него. На 17 съм , висок, рус(не си личи много) и вече не съм с страхотното тяло ,което имах преди да се разделя с бившата ми и може би това се отразява също на самочуствието ми.

Не знам какво точно искам от вас... Съвет , мнение или каквото и да е... имах нужда да кажа на някои просто и реших да споделя с всички
(ако има правописни грешки извинявам се предварително)