Цитирай Първоначално написано от PurpleSmurf
Цитирай Първоначално написано от Wasilewaa
Приятелството може да завърши с любов - любовта с приятелство НИКОГА !!
Тия лафчета сме ги чували вече.. И съвсем не е така ако приятелството преди любовта е било силно, то няма никакъв проблем да се запази и след това..

А ЧалгаБой това момиче наистина явно е твоето момиче.. За да ви срещне съдбата по тоя начин значи е имало защо.. опитайте се да пробвате пак нещата ...
Вече го няма, няма го пламака ,който ме топлеше когато съм с нея , няма ги вече чуствата ,не осещам това ,което осещах преди , то просто се изпари , вече дори не ревнувам когато ми говори за приятелят и и даже се радвам ,че е с него защото ми се струва много свясно момче (даже имам лошото чуство ,че даже е мое копие , но тва е параноя )

Съдбата ни срешна и може би и тя ни раздели. Дано същата тази съдба не ме подхлъзне ,защото напоследък получавам пак нещо като знак ,обаче съм объркан от цялата работа и има още една тема която съм пуснал , но тя е на 2-ра страница и не е от най коментираните и е с коефициент 4:1 за отрицателните мнения ,което не ми харесва,а и се появиха неща ,които не ги знаех ,но за които и съдбата подпомогна да не узная и да не се случат други неща пак благодарение на нея