off седя и се обвинявам,за това колко съм гадна,без сърце.Просто не мога да имам чувства към момче.Нямам връзка по-дълга от 3 седмици и нещо (сегашната).Като тръгна с някое момче,чувствам тръпка за седмица,две най-много и толкова.Един ден се събуждам и си казвам,оо той ми писна вече,време е за следващия.Всеки път като тръгна с някои си казвам,еее с него е различно,ще издръря дълго време....и след две седмици историята се повтаря.Немога проста..искам,а не се получава.Сегашния ми приятел се държи просто прекрасно с мен.Държи се различно от останалите.Грижи се за мен,интересува се какво правя,къде ходя (което на мен това никак не ми допада),иска да сме постоянно двамата,отделя ми огромно внимание и т.н.Ама нееее..въпреки всичко това,нямам абсолютно никакви чувства,даже и на привличане.Нищо..ей така.Не искам да го виждам всеки ден,мразя когато ми иска обяснения къде съм ходила,с кого,какво съм правила...Не мога да си обясня захсто съм такава.Винаги съм искала да имам сериозна връзка,да обичам някое момче,но никога не се е получавало.Даже незнам защо пуснах тази тема...Има ли други хора като менн ???