.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    ЧалгаБой кажи ми че вече си и взел телефона и само се ебавате с нас?
    :P нищо такова няма Мисля ,че много хора биха казали ,че не е нормално , но не мисля ,че имам нуждата от друго момиче в момента (освен може би принцесани )
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Евтино е стига да знаете как да си го купите, но много голяма част от вас не знаят
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

^ По-точно няма как да се каже..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

ПФФФФФ

Бих казал че авторката е права но се ядосах че си написала само толкова малко нещица

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    добре
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Женското щастие може да струва и твърде много и страшно малко на мъжа...Всичко зависи от нагласата му към нея
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Бих могла да се задоволя с много по малко. Не е възможно просто човек да си натамъни всичко и ест всичко да му е по мед и масло. Ако получиш всичко просто няма да го оцениш и пак ще бъдеш нещастен. Хората са казали не можеш да имаш всичко. А приказката "искам всичко" просто е твърде егоистична. Човек който иска всичко, в крайна сметка не получава нищо.
    Освен това не съм съгласна да слагаш мъжете и жените в някакви рамки, защото в крайна сметка и мъжете са хора със своите физиологични, емоционални, духовни, материални потербности. Те понякога също се нуждаят от разбиране нежност и закрила, дори и да не си го признават.
    Аз като всяко друго човешко същество понякога чувствам, че ми липсват някои неща. Но това което е споменато ми трябва много по-малко за да бъда истински щастлива....

никой не знае
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си