- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво струва женското щастие???
:P нищо такова нямаПървоначално написано от valdesbg
Мисля ,че много хора биха казали ,че не е нормално , но не мисля ,че имам нуждата от друго момиче в момента (освен може би принцесани
)
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Евтино е стига да знаете как да си го купите, но много голяма част от вас не знаят![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
^ По-точно няма как да се каже..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ПФФФФФ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих казал че авторката е права но се ядосах че си написала само толкова малко нещица![]()
![]()
![]()
добре
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Женското щастие може да струва и твърде много и страшно малко на мъжа...Всичко зависи от нагласата му към нея![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Бих могла да се задоволя с много по малко. Не е възможно просто човек да си натамъни всичко и ест всичко да му е по мед и масло. Ако получиш всичко просто няма да го оцениш и пак ще бъдеш нещастен. Хората са казали не можеш да имаш всичко. А приказката "искам всичко" просто е твърде егоистична. Човек който иска всичко, в крайна сметка не получава нищо.
Освен това не съм съгласна да слагаш мъжете и жените в някакви рамки, защото в крайна сметка и мъжете са хора със своите физиологични, емоционални, духовни, материални потербности. Те понякога също се нуждаят от разбиране нежност и закрила, дори и да не си го признават.
Аз като всяко друго човешко същество понякога чувствам, че ми липсват някои неща. Но това което е споменато ми трябва много по-малко за да бъда истински щастлива....![]()
![]()
![]()
никой не знае![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”