.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Повече от фен

Re: защо жените са толкова прости майна

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Те МАЙНА са прости МАЙНА щото МАЙНА ти си много умен МАЙНА
    потвърждавам мейна
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Кво й е злето?
    Ти си й казал към 7 ,
    7 20 вече е почти 8.
    Можеше да я помолиш най-спокойно да се облече,майна,а не майна,да я псуваш на майна ,майна,и да правиш тема за майната й ?!

Град
    Maina Town
    Еее тая майна. Аз съм тук от по-малко от месец и приех, че tuzaro говори на майна. Вие не можете лии? Какво толкова?? От Филибето е момчето и си говори на майна-лошо няма.

По темата:
    tuzaro, според мен мацката нещо куца. Казал си ѝ, че към 7 и нещо ще ѝ се обадиш, което значи, че до 7 и половина трябва да те чака, ако е сериозна. Според мен нещо те лъже. Заражи я. И моля те не всички сме такива.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Явно мадамата не е от тези, които обичат да чакат .. и вместо да и затваряш телефона и да се чудиш, как може жените да са толкова тъпи , можеше (както казаха и по- горе в темата) да я попиташ дали още има желание да се видите и да излезете ..

Голям фен
    Прави ти се МАЙНА, ако искаше да се видите нямаше да си измисля оправдания.
    Хора много , Човеци малко !

Град
    in the reality : )
    Не си ми интересен с тва 'майна'.
    По темата : Можеше да се извиниш, че те е чакала 20 мин и да кажеш "ай оправяй се". Момичетата не обичат да чакат, тузарски, би трябвало да го знаеш.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    По темата : Можеше да се извиниш, че те е чакала 20 мин и да кажеш "ай оправяй се". Момичетата не обичат да чакат, тузарски, би трябвало да го знаеш.
    Вие не обичате да чакате ,ама па си закъснявате за срещите с по 5-10-15 минути и въобще не ви пука Аз съм човекът часовник , никога не съм закъснявал за среща с които и да е ,но пък вие имате мнооу хубав навик да заскнявате и то без да предопреждавате имало е само два случая в които момичето е дошло на време или пък е подранило (в мой случай)
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Вие не обичате да чакате ,ама па си закъснявате за срещите с по 5-10-15 минути и въобще не ви пука Аз съм човекът часовник , никога не съм закъснявал за среща с които и да е ,но пък вие имате мнооу хубав навик да заскнявате и то без да предопреждавате имало е само два случая в които момичето е дошло на време или пък е подранило (в мой случай)
    Аз не обичам да чакам и не обичам да ме чакат. Закъснявам макс 5 минути и дори тогава се обаждам. Страх ме е че някой нетърпелив като мен няма да ме дочака.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    К'во става Пловдив майна филибето? Съграждани сме майна,ама аре майна по-полека с т'ва майна

По темата:НЕЕЕЕЕ слагай ВСИЧКИ жени под един знаменател МАЙНА!Т'ва,че тая е проста неориентирана кифла и сама не знае к'во иска,не значи,че и останалите са такива МАЙНА!Още нещо интересува ли те,МАЙНА?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

тя е постъпила глупаво.. ако е искала да излезе с теб щеше да каже идвам или нещо такова.. като се е прибрала-ще излезе пак
    но и ти.. не е трябвало да избухваш, а кротко и спокойно да я питаш дали все още иска да се видите и това е .. и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно .. тя може би е осъзнала че е постъпила глупаво, но да ти се е обидила като си и теглил една хубава майна....
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от pepilota96
    тя е постъпила глупаво.. ако е искала да излезе с теб щеше да каже идвам или нещо такова.. като се е прибрала-ще излезе пак
    но и ти.. не е трябвало да избухваш, а кротко и спокойно да я питаш дали все още иска да се видите и това е .. и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно .. тя може би е осъзнала че е постъпила глупаво, но да ти се е обидила като си и теглил една хубава майна....
    и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
    дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
    не е много приятно ..
    много приятно ..
    приятно ..
    Ок.

Пепилота кво значи?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми малко е бавно момичето ся,просто ако имаш желание да се занимаваш с нея и купи тефтерче да си записвате точния час,когато 6е се виидте,за да не стават такива гафове
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от jimei
    и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
    дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
    не е много приятно ..
    hxauhxuhauxauhxha

много приятно ..
    приятно ..
    Ок.

Пепилота кво значи?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    нещо не сте ме разбрали правилно майна.
    Значи първо тя не ме е чакала пред някое кафе примерно или под часовника на пощата. Тя каза, че ше излиза с някви нейни приятелки и понеже незнам аз точно кога ше свърша с мойта работа дали в 7 или 7;15 и казах че ше и звънна към 7 и нещо, ама до 7;30 съм 100% готов. Тя явно си е помислила че трябва да и се обадя през деня за да потвърдя че ше излизаме...
    и второ, не съм я псувал по телефона или да съм някъв груб майна, тва ми е под достойнството. Аз и звъннах и викам къде си аз съм готов и тя вика ми аз се прибрах (от едно село до Пловдив е) и аз и викам ако искаш да дойда да те зема и тя вика ми не с едни приятелки съм, и аз просто и казах да е жива и здрава, тва не е няква обида майна.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    нещо не сте ме разбрали правилно майна.
    Значи първо тя не ме е чакала пред някое кафе примерно или под часовника на пощата. Тя каза, че ше излиза с някви нейни приятелки и понеже незнам аз точно кога ше свърша с мойта работа дали в 7 или 7;15 и казах че ше и звънна към 7 и нещо, ама до 7;30 съм 100% готов. Тя явно си е помислила че трябва да и се обадя през деня за да потвърдя че ше излизаме...
    и второ, не съм я псувал по телефона или да съм някъв груб майна, тва ми е под достойнството. Аз и звъннах и викам къде си аз съм готов и тя вика ми аз се прибрах (от едно село до Пловдив е) и аз и викам ако искаш да дойда да те зема и тя вика ми не с едни приятелки съм, и аз просто и казах да е жива и здрава, тва не е няква обида майна.
    е ти си постъпил добре,останалото зависи от нея,звънни и утре и се разберете пак да излезете
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    hate city plovdiv, майна
    няма да и звъня майна, аз от 1 седмица и викам да забъркаме кафе и се оправдания някви, миналата вечер тя ми писа вика кафе нещо и аз се навих и глей кво стана...

заеби я майна, ти да не си момче за едно момиче.. :Д

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Жените не са прости, майна, ти попадаш на такива, тва е положението
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

майна като се занимаваш с кифли така става

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    е то преди да почнеш да се занимаваш, как да познаеш дали е кифла или баница майна

Епа пусни проучване некво
    познава се, как.
    Маниери, глупости..то не че няма свестни кифли де, ама масово са некви тотално непростимо тъпи човек. Няма смисъл дори да си уговаряш среща с тях :д

А, копеуе...

МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТОЛКО ПРОСТИ МОМЧЕТА!?!?!?
    ust gonna stand there and watch me burn
    But that's alright because I like the way it hurts
    Just gonna stand there and hear me cry
    But that's alright because I love the way you lie
    I love the way you lie...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    е то преди да почнеш да се занимаваш, как да познаеш дали е кифла или баница майна
    Еми, принципно, кифлите са по-секси, ама те отвращават с манталитета и характера си. Елементарно, затова се вика кифла - привидно изглежда супер, ама няма пълнеж.

Мега фен Аватара на Hilary_
    тъпи .. тъпи .. колко да са тъпи?
    ама и вие не сте по назад .. така, че тихо!

Майна, нормално е.
    Мацката си е казала 'ае кво ше го чакам толкос време, я да се прибера, да не си мисли,че той контролира нещата' or something like that,
    очаквала е да й се извиняваш и да ти привлече вниманието
    Не са ядосвай, майна
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си