- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо жените са толкова прости майна
потвърждавам мейнаПървоначално написано от ChalgaBoy
МОМЧЕ
Кво й е злето?
Ти си й казал към 7 ,
7 20 вече е почти 8.
Можеше да я помолиш най-спокойно да се облече,майна,а не майна,да я псуваш на майна ,майна,и да правиш тема за майната й ?!
Еее тая майна. Аз съм тук от по-малко от месец и приех, че tuzaro говори на майна. Вие не можете лии? Какво толкова?? От Филибето е момчето и си говори на майна-лошо няма.
По темата:
tuzaro, според мен мацката нещо куца. Казал си ѝ, че към 7 и нещо ще ѝ се обадиш, което значи, че до 7 и половина трябва да те чака, ако е сериозна. Според мен нещо те лъже. Заражи я. И моля те не всички сме такива.![]()
![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Явно мадамата не е от тези, които обичат да чакат .. и вместо да и затваряш телефона и да се чудиш, как може жените да са толкова тъпи , можеше (както казаха и по- горе в темата) да я попиташ дали още има желание да се видите и да излезете ..
Прави ти се МАЙНА, ако искаше да се видите нямаше да си измисля оправдания.
Хора много , Човеци малко !
Не си ми интересен с тва 'майна'.
По темата : Можеше да се извиниш, че те е чакала 20 мин и да кажеш "ай оправяй се". Момичетата не обичат да чакат, тузарски, би трябвало да го знаеш.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Вие не обичате да чакате ,ама па си закъснявате за срещите с по 5-10-15 минути и въобще не ви пукаПървоначално написано от loliii
Аз съм човекът часовник , никога не съм закъснявал за среща с които и да е ,но пък вие имате мнооу хубав навик да заскнявате и то без да предопреждавате
имало е само два случая в които момичето е дошло на време или пък е подранило (в мой случай)
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Аз не обичам да чакам и не обичам да ме чакат. Закъснявам макс 5 минути и дори тогава се обаждам. Страх ме е че някой нетърпелив като мен няма да ме дочака.Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
К'во става Пловдив майна филибето?![]()
![]()
Съграждани сме майна,ама аре майна по-полека с т'ва майна
![]()
![]()
![]()
По темата:НЕЕЕЕЕ слагай ВСИЧКИ жени под един знаменател МАЙНА!Т'ва,че тая е проста неориентирана кифла и сама не знае к'во иска,не значи,че и останалите са такива МАЙНА!Още нещо интересува ли те,МАЙНА?![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
тя е постъпила глупаво.. ако е искала да излезе с теб щеше да каже идвам или нещо такова.. като се е прибрала-ще излезе пак
но и ти.. не е трябвало да избухваш, а кротко и спокойно да я питаш дали все още иска да се видите и това е .. и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно .. тя може би е осъзнала че е постъпила глупаво, но да ти се е обидила като си и теглил една хубава майна....
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
Първоначално написано от pepilota96
Ок.Първоначално написано от pepilota96
Пепилота кво значи?
еми малко е бавно момичето ся,просто ако имаш желание да се занимаваш с нея и купи тефтерче да си записвате точния час,когато 6е се виидте,за да не стават такива гафове![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от jimei
![]()
![]()
![]()
![]()
нещо не сте ме разбрали правилно майна.
Значи първо тя не ме е чакала пред някое кафе примерно или под часовника на пощата. Тя каза, че ше излиза с някви нейни приятелки и понеже незнам аз точно кога ше свърша с мойта работа дали в 7 или 7;15 и казах че ше и звънна към 7 и нещо, ама до 7;30 съм 100% готов. Тя явно си е помислила че трябва да и се обадя през деня за да потвърдя че ше излизаме...
и второ, не съм я псувал по телефона или да съм някъв груб майна, тва ми е под достойнството. Аз и звъннах и викам къде си аз съм готов и тя вика ми аз се прибрах (от едно село до Пловдив е) и аз и викам ако искаш да дойда да те зема и тя вика ми не с едни приятелки съм, и аз просто и казах да е жива и здрава, тва не е няква обида майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е ти си постъпил добре,останалото зависи от нея,звънни и утре и се разберете пак да излезетеПървоначално написано от tuzaro
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
няма да и звъня майна, аз от 1 седмица и викам да забъркаме кафе и се оправдания някви, миналата вечер тя ми писа вика кафе нещо и аз се навих и глей кво стана...
заеби я майна, ти да не си момче за едно момиче.. :Д
Жените не са прости, майна, ти попадаш на такива, тва е положението![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
майна като се занимаваш с кифли така става![]()
е то преди да почнеш да се занимаваш, как да познаеш дали е кифла или баница майнаПървоначално написано от SolemnityOfDeath
Епа пусни проучване некво![]()
познава се, как.
Маниери, глупости..то не че няма свестни кифли де, ама масово са некви тотално непростимо тъпи човек. Няма смисъл дори да си уговаряш среща с тях :д
МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТОЛКО ПРОСТИ МОМЧЕТА!?!?!?
ust gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie...
Еми, принципно, кифлите са по-секси, ама те отвращават с манталитета и характера си. Елементарно, затова се вика кифла - привидно изглежда супер, ама няма пълнеж.Първоначално написано от tuzaro
![]()
тъпи .. тъпи .. колко да са тъпи?![]()
![]()
ама и вие не сте по назад .. така, че тихо!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Майна, нормално е.
Мацката си е казала 'ае кво ше го чакам толкос време, я да се прибера, да не си мисли,че той контролира нещата' or something like that,
очаквала е да й се извиняваш и да ти привлече вниманието
Не са ядосвай, майна
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain