.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Tresemme козметика

Здравейте хора! Искам да ви попитам дали някой от вас е ползвал Tresemme и какви впечатления има? Чувала съм доста добри неща за тази марка, ноо не знам дали се продават тук.. Кажете дали сте виждали някъде да ги продават

не, няма ги в БГ ама и аз бих искала да има.Най съм запозната с хийт протектора им.В ютюба всяко второ момиче го ползва.

Уникални са но за жалост в БГ ги няма на мен ми донесоха хий протектора от америка много са добри ..... заслужават си парите !!!илл поне това което аз използвах но и за другите предполагам че са така

Използвам тази козметика вече трети месец и съм много доволна.Уникална е а и не е скъпа.Вече я има и в БГ.Пробвайте я няма да съжалявате

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Абе....в Америка това не е ли им една от най-евтините и обикновени марки, нещо като тия тука Syoss?! Не случайно всички ги използват.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Абе....в Америка това не е ли им една от най-евтините и обикновени марки, нещо като тия тука Syoss?! Не случайно всички ги използват.
    За Щатите не знам, но в Англия определено се води точно супер обикновена и евтина марка.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

значи с правилно впечатление съм останала....

Privet!

[QUOTE=simona_monito;10060349]Използвам тази козметика вече трети месец и съм много доволна.Уникална е а и не е скъпа.Вече я има и в БГ.Пробвайте я няма да съжалявате[/QU

А дали ги има някъде в търговската мрежа?Аз не съм ги виждала в БГ да се продават.

Точно онзи ден гледах тяхна козметика в някакъв сайт и се опулих на цените! Пуснали са ги на цената на Лореал проф....както винаги тук с цените се спекулира.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    От всеки техен продукт, който съм използвала съм останала доволна. Според мен са в пъти по-добре от баналните, например шампоанчета на Глис. Не са кой знае какво, но за цената си (в Англия) са добри В България не съм виждала, ако някой знае къде продават да опъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си