- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета и къса пола или кецове и дънки?
Кецове и дънки <3 :P
зависи накъде съм се запътила![]()
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Кецове с дънки.. Кецове с пола.. Кецове с абсолютно всичко с което си отиват..:P
Напоследък, когате е по- хладничко обличам клин, кецки и туника.. Свежо стои.. Пробвай...
![]()
![]()
![]()
АбвсолютноПървоначално написано от Blo0dRos3
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Аз съм от хората,които се обличат според настроението си.Имам спортно елегантен стил и понякога се контех за училище друг път си бях небрежна.Нямам точно определен стил,но разбира се кецовете са пъти по-удобни за училище![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Дънки и токчета.Дънки и кецове.Пола и кецове.Токчета и пола....трябва някой друг да ти казва как да се обличаш ли?
Понякога искам спортно,друг път искам да си се натокам.Все пак аз имам униформа та всеки ден почти съм с пола и токчета.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Обличай се така, както ти харесва.
За мен-дънки и токчета.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Нямаме униформи . Предпочитам си дънките и кецовете .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Всяка жена не трябва да сваля токовете, освен при спортуване. С равни подметки изглеждате като кифли.![]()
не е особено трудно. ставаш сутрин, отваряш гардероба и си избираш какво да облечеш според настроението.един път по-спортно, друг път по-женствено-поли, токчета, ала бала и така
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
дънки с токчета (въпреки че нося и високи сандали) - обожавам спортно-елегантния стил![]()
Ами ние нямаме униформи ама на мен пак не ми е удобно да ходя на училище с пола и с токчета, още повече че съм в клас с 18 момчета и ми е някакво некомофортно...
Въпреки това все пак зависи от настроението ми, понякога съм с панталон и токчета, с дънки и токчета. А иначе, слагам рокля/ пола, когато имам по - специален повод.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
кецове и дънки..
защо ?
защото това е училище.. не магистрала.. а и с тях ми е много по-удобно.. : )
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
дънки и кецове
токчета и дънки
+1Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
Кецове и Дънки.
както съм висока и ако се кача и на някои високи токчета отиде... ще задмина и госпожите![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
дънки и кецове мн по-удобно е за училище![]()
ние нямаме униформи.Аз предпочитам кецове и каквото и да е, тва са ми най-удобните обувки
. аз се дразня от токчета,а и дори 12 клас да е някое момиче.... не мисля че е за токчета. съгласна съм с това ,че НЕ СМЕ НА МАГИСТРАЛАТА...
![]()
![]()
ДЪНКИ + ТОКЧЕТА
ДЪНКИ + МАРАТОНКИ ..
Не нося поли , мразя кецове![]()
ла-ла-ла
дънки + кецки. предпочитам удобното. Попринцип не обичам поли, а токчета не ми трябват - достатъчно висока съм :P
I like the way you lie <3
И двете :*