.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Объркана

Объркана

Здравейте .. Мисля че ми трява вашата помищ .. Накратко ще ви разкажа за момчето, което харесвам.. Една моя много добра приятелка се занимаваше с едно момче ( Дани ).. излизаха 2 пъти .. но винаги се караха за глупости .. и аз като нейна приятелка се опитвах да им помогна .. ( на мен отначалото Дани ми беше антипатичен ;х ..) Но постепенно нещата се промениха и той започна да ми става симпатичен .. Започнахме да си пишем много често.. В същия ден, в който той се видя с моята приятелка..вечерта ми каза че ме харесва .. ( аз изобщо не очаквах да ми го каже) Попитах го какви чувства изпитва към моята приятелка .. той каза " харесвам я .. но с теб е различно .. мисля че ти си специялна" Тогава и аз му признах че ми е доста симпатичен .. Той замина на море .. пишехме си СМС .. в същото време той пишеше смс и на приятелката ми .. Дани се върна от море и тогава замина приятелката ми .. тъкмо, когато мислехме да се видим пак .. той ми призна че се е целувал с някакво момиче, с което аз се запознах( тя си пада малко........) Дани ми каза че не я харесва и съжалява за постъпката си .. Каза ми, че остави моята приятелка .. заради мен .. На мен ми беше супер гадно ;хх НАИСТИНА иссках да го забравяя .. заради неяя .. знаех че не постъпвам праавилно ;хх .. Обаче след като знаех, че на нея не и пука особено мн за него .. както и да е .. Те прииключихаа .. Всиичко вървеше много добре .. докато той не ми каза, че е излизал с бившата си.. ( били излезнали само като приятели .. ) Една вечер ми каза, че чувствата, които изпитвал към бившата ( били мн силни ) и се възвърнали .. Каза, че иска д аопита с нея .. :# аз го оставих ... постоянно мислех за него , а той не спираше да ми пише .. и днес ми се обади .. да разбере дали съм се прибрала от море .. ревнува ме .. той сам ми каза, че съм била най-свясното момиче и че не ме е заслужавал .. но по държанието му аз разбирам, че той все още ме харесва .. и може би .. не знае какво .. иска ..

Помогнете ми .. как да постъпя .. какво тряябва да направя, за да постъпя най-добре // Сигурно ви звучи смешно .. но ми е нужен съвет ... ако имате въпроси .. питайте ...

Мацко тегли му майните.. Тоя пич НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА ... ти един вид си му момиче, с което се занимава докато няма с коя друга.. Забрави го.. намери си друг..

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не можеш ли да си дадеш сметката,че или се опитва да се прави на играч и да ви върти по няколко наведнъж или е толкова прост,че не знае какво иска? Недорасъл е за връзка,има други момчета
    \/
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Ами виж сега.... според мен първо той е БОКЛУК,2ро каква приятелка си на това момиче, щом е станало така и не си и казала???? Айде на всеки се случва да направи такава грешка,ама ИЗВИНЯЯЯВАЙЙ... поне да и беше казала... Представи си, че тя ти казва, че не и пука, ама върешно да го е харесвала доста, а ти и забиваш нож в гърба...
    А за тоя Дани... за кво продължаваш да се занимаваш с него??? "ти си била най-свястната" "ти си специална" ... ДА БЕ... знаеш ли на колко още го е казвал??? Изобщо.. зарежи го тоя,кажи му,че не искаш да го виждаш повече и отиди при приятелката си кажи и кво си направила,той какво е направил и ако държи на теб и естествено ако ти държиш на нея ще ти прости... Ама повярвай ми, постъпваш ужасно тъпо така... тя ще разбере все някога и тогава ще е по-кофти..

Ми значи момчето не наясно с чувствата. Остави го и му кажи, че ако някой ден му се изяснят нещата да те потърси! :P

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Отбягвай/игнорирай го.
    The blood that binds us ..till death unites us

Благодаря много на всички .. не е така аз познавам приятелката си .. знам как ще реагира .. Изобщо не съм си мислила, че ще стане така ии много съжалявам :х .. наистина не постъпих добре с нея .. От една страна беше тъпо да я пращам тая тема ... Ако го погледнеш от страни изглежда СУПЕР СМЕШНО .. обаче наистина съм мн объркана.. А не е ли по-добре да се видя с него и да си поговорим ОЧИ В ОЧИ, дори и да е за последно ... какво мислите ? .. И отново вии благодаряяяяя

Цитирай Първоначално написано от fufy
    Благодаря много на всички .. не е така аз познавам приятелката си .. знам как ще реагира .. Изобщо не съм си мислила, че ще стане така ии много съжалявам :х .. наистина не постъпих добре с нея .. От една страна беше тъпо да я пращам тая тема ... Ако го погледнеш от страни изглежда СУПЕР СМЕШНО .. обаче наистина съм мн объркана.. А не е ли по-добре да се видя с него и да си поговорим ОЧИ В ОЧИ, дори и да е за последно ... какво мислите ? .. И отново вии благодаряяяяя
    Ако го направиш той пак ще пусне някоя приказка от сорта на "Ти си единствена" и докато се усетиш ти пак ще си му се метнала на врата...

охх .. ии Аз съм една наивнаа пффф .... Ама винаги нещо се обърква .. :хх .. мерси много не вярвах, че някой ще ми отоговори ;д ..

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    значи е излизал с една (приятелката ти)
    зарибявал се е с друга (теб)
    целувал се е с трета
    и има чувства към четвърта (бившата му)

направи си сметката : )
    I'm yours.

Пълен идиот.. аз съм страшно наивна :х .. знам, че ще го харесвам до време .. и, че ще отмине ... обаче .. може би ми се иска да стане нещо .. пФ абе каква боза стана .. време е да се СТЕГНА МАЛКО!! постоянно му '' вървя по гъза '' тва е проблема .. ще го оставя за малко да видя как ще реагира и дали ще направи нещо ) .... Благодаря ви отново ))

Охх майко мила.. Аз разсъжвавах по точно същия начин преди около година. И сега се усещам колко съм смешна (не се обиждай).

Зарязваш филмите. "Офф, колко съм смотана и наивна" колкото и да си ги повтаряш, няма да спреш да се чувстваш по-малко виновна. Не си заслужава да играеш игричките му. Кои игрички ли?-> "Един ден съм с едната, другия ден съм с другата.. Ама няма да и говоря, за да видя дали и пука".

Смешко.

Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Изооообщо не се занимавай с т'ва лапе. Като си толкова "специална", тогава какво търси майка си при Пепа и Гина. Пращай много поздрави по майчина линия и хич да не ти е

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Той е от разглезените,разгонени и незадоволени пубертетчета,които кацат от цвят на цвят и омайват,докато не им излезе някъде късмета..А като стане така,че да им излезе на няколко места,както в твоя случай сами не знаят какво искат и започват като майски птички да пеят една и съща медена песен на всички и да чакат как ще се развият нещата....Излиза с една,харесва друга,целува трета и иска четвърта...Сега остава да чакаш да се появи 5-та на хоризонта

ИЗВОД:ЗАРЕЖИ ГО И БЯГАЙ С 200км/ч ОТ НЕГО-ПРЕЗ 9 ПЛАНИНИ В 10-та !!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре го остави,не си стрyва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

хАхх Разбрах колко струва тва момче .. може би твърде късно но все паккк ;ддд .. мерси за съветите ... но тази тема няма вече смисъл !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от fufy
    хАхх Разбрах колко струва тва момче .. може би твърде късно но все паккк ;ддд .. мерси за съветите ... но тази тема няма вече смисъл !!!
    трябваше сама да го разбереш,сама да помислиш,а не ние да ти казваме,но по-добре късно,от колкото никога
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Той е от разглезените,разгонени и незадоволени пубертетчета,които кацат от цвят на цвят и омайват,докато не им излезе някъде късмета..А като стане така,че да им излезе на няколко места,както в твоя случай сами не знаят какво искат и започват като майски птички да пеят една и съща медена песен на всички и да чакат как ще се развият нещата....Излиза с една,харесва друга,целува трета и иска четвърта...Сега остава да чакаш да се появи 5-та на хоризонта

ИЗВОД:ЗАРЕЖИ ГО И БЯГАЙ С 200км/ч ОТ НЕГО-ПРЕЗ 9 ПЛАНИНИ В 10-та !!!
    хареса ми как се изрази просто

по темата: бих казал на момчето FUCK OFF (макар че съм момче и ако ми го кажат туй... ) действай!

Тоя Данчо май никва идея няма кво иска.Не си причинявай излишни тревоги,зарежи го.Тъкмо няма да се караш с приятелката ти.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Шута! Тоя Ромео истински ли е?!
    ust gonna stand there and watch me burn
    But that's alright because I like the way it hurts
    Just gonna stand there and hear me cry
    But that's alright because I love the way you lie
    I love the way you lie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми