Здравейте .. Мисля че ми трява вашата помищ .. Накратко ще ви разкажа за момчето, което харесвам.. Една моя много добра приятелка се занимаваше с едно момче ( Дани ).. излизаха 2 пъти .. но винаги се караха за глупости .. и аз като нейна приятелка се опитвах да им помогна .. ( на мен отначалото Дани ми беше антипатичен ;х ..) Но постепенно нещата се промениха и той започна да ми става симпатичен .. Започнахме да си пишем много често.. В същия ден, в който той се видя с моята приятелка..вечерта ми каза че ме харесва .. ( аз изобщо не очаквах да ми го каже) Попитах го какви чувства изпитва към моята приятелка .. той каза " харесвам я .. но с теб е различно .. мисля че ти си специялна" Тогава и аз му признах че ми е доста симпатичен .. Той замина на море .. пишехме си СМС .. в същото време той пишеше смс и на приятелката ми .. Дани се върна от море и тогава замина приятелката ми .. тъкмо, когато мислехме да се видим пак .. той ми призна че се е целувал с някакво момиче, с което аз се запознах( тя си пада малко........) Дани ми каза че не я харесва и съжалява за постъпката си .. Каза ми, че остави моята приятелка .. заради мен .. На мен ми беше супер гадно ;хх НАИСТИНА иссках да го забравяя .. заради неяя .. знаех че не постъпвам праавилно ;хх .. Обаче след като знаех, че на нея не и пука особено мн за него .. както и да е .. Те прииключихаа .. Всиичко вървеше много добре .. докато той не ми каза, че е излизал с бившата си.. ( били излезнали само като приятели .. ) Една вечер ми каза, че чувствата, които изпитвал към бившата ( били мн силни ) и се възвърнали .. Каза, че иска д аопита с нея .. :# аз го оставих ... постоянно мислех за него , а той не спираше да ми пише .. и днес ми се обади .. да разбере дали съм се прибрала от море .. ревнува ме .. той сам ми каза, че съм била най-свясното момиче и че не ме е заслужавал .. но по държанието му аз разбирам, че той все още ме харесва .. и може би .. не знае какво .. иска ..
Помогнете ми .. как да постъпя .. какво тряябва да направя, за да постъпя най-добре // Сигурно ви звучи смешно .. но ми е нужен съвет ... ако имате въпроси .. питайте ...